Sevagram zoekt een

Mbo-verpleegkundige

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bedenk jij graag oplossingen om de kwaliteit van de zorg te bevorderen en krijg je energie van uitdagingen. Help dan mee om vorm te geven aan de nieuwe rol van verpleegkundige.

Locatie Oranjehof zoekt ter uitbreiding van haar team een:

Mbo-verpleegkundige

Oranjehof is een moderne locatie gelegen in de Heerlerbaan. De cultuur binnen de locatie is laagdrempelig, zowel tussen collega's onderling als de teammanagers. Je kunt écht op elkaar rekenen.

Als mbo-verpleegkundige binnen Oranjehof krijg je een uitdagende baan binnen een dynamische omgeving, waarbij je alle ruimte krijgt in tijd en gedachten om ‘out of the box’ te denken en te handelen. Als verpleegkundige ben je (deels) meewerkend regisseur.

Je bent de spil in de dagelijkse zorgverlening maar hebt bovenal een coördinerende rol en zorgt voor de continuïteit van de totale zorg voor de aan jou toegewezen bewoners. Je vervult een regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de zorg. Je draagt actief bij aan een continue verbetercyclus van de afdeling. Omdat je creatief bent, weet jij passende oplossingen te bedenken voor de knelpunten die jij signaleert. Je bent de coach van jouw team, de schakel tussen onze bewoners en je collega’s.

De voordelen op een rijtje:

  • Jij geeft zelf aan hoeveel uur je beschikbaar bent;
  • Je krijgt een salaris conform de cao VVT FWG 45, afhankelijk van ervaring;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Jij:

  • bent in het bezit van een diploma mbo verpleegkundige;
  • bent bereid tot werken in alle voorkomende diensten.

Klik hier voor uitgebreide informatie, een virtuele rondleiding en een foto-impressie van kleinschalige verpleeghuisafdeling Oranjehof.

Kom maar op!
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie en thee klaar. Bel of app direct via 0618353245. Wil je liever teruggebeld worden? Reageer dan via de solliciteer knop en laat je telefoonnummer achter. In principe bellen wij je dezelfde werkdag terug.

Tot snel!

Eerst nog wat vragen? Dan staan de teammanagers zorg, Maria Leunissen of Audrey Ploumen je graag te woord.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de benoemingsprocedure.

Tot snel!