Land van Horne zoekt een

Medewerker accounting

Dienstverband

28 tot 36 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Financiën & Control is een afdeling van 15 personen en bestaat uit drie teams. administratie, fakturering en control. Binnen team administratie is een vacature voor:

Medewerker accounting
28 - 36 uur gemiddeld per week

Wat houdt je functie in?
• Je ondersteunt het team administratie door werkbeschrijvingen op te stellen om een soepele procesgang van de financiële administratie te kunnen volgen.
• Je voert maandelijks een eindcontrole uit op juistheid, tijdigheid en volledigheid van de ingevoerde mutaties in het grootboek.
• Je verwerkt de cijfers uit de financiële administratie en salarisadministratie in de maand- en kwartaalrapportage,
• Je stelt jaardossiers samen ter ondersteuning van de jaarrekening
• Je assisteert de Business controller bij het opstellen van de begroting en je ondersteunt bij bedrijfseconomische vraagstukken.
• Je bewaakt het integrale proces van de financiële administratie en je onderneemt actie bij verbeterpunten.
• Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het team control en aan het hoofd financiën & control

Wat vragen wij?
Je bent onderzoekend, analytisch sterk, pro-actief en beschikt over kritisch denkvermogen. Je taken voer je zelfstandig uit waarbij je het belang van het team nooit uit het oog verliest. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding op het gebied van de financiële administratie of accountancy? Je bent accuraat, zelfstandig en een echte teamplayer, met een eigen mening waarmee prettig is samen te werken, solliciteer dan op deze uitdagende functie.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie met afwisselend werkzaamheden. De arbeidsduur kan met een minimum van 28 tot maximaal 36 uur in overleg worden afgesproken. Je krijgt een contract aangeboden voor de duur van een jaar met de intentie tot omzetting naar onbepaalde tijd na afloop. De Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG 55.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Tak, manager Financiën & Control, T 088 987 80 57.