Koraal zoekt een

Medewerker Applicatiebeheer - Koraal Onderwijs

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Overige
De scholen van Koraal maken gebruik van diverse (web)applicaties die de administratieve processen en onderwijsprocessen ondersteunen. Koraal zoekt een Applicatiebeheerder (36 u/w) die de onderwijsapplicaties Parnassys, Somtoday en Swis met ons wil optimaliseren.


Over de functie


Als Medewerker Applicatiebeheer onderhoud en beheer je informatiesystemen. Daarnaast ben je in staat om inhoud te geven aan inrichtingsvraagstukken. Dat betekent dat je, in samenspraak met de gebruikers, de eisen en wensen vertaalt naar aanpassingen in de informatiesystemen. Je begeleidt deze aanpassingen op projectmatige wijze naar succesvolle implementatie en afronding. Verder ondersteun je de gebruikers van de applicaties en genereer je operationele informatie.


Over Koraal


Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen, leerlingen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben.

Over Koraal Onderwijs

Binnen Koraal richten de stichtingen Saltho Onderwijs, Het Driespan en Maashorst zich op onderwijs. Saltho Onderwijs bestaat uit vijf scholen met ruim 500 leerlingen voor speciaal onderwijs in de regio's Noordoost-Brabant, Zuidoost- en Midden-Brabant en Expertise Centrum. Het Driespan heeft twaalf scholen voor dezelfde doelgroep in West-Brabant, met in totaal 1600 leerlingen. Maashorst verzorgt via de school De Vlinder speciaal onderwijs voor normaal begaafde kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen.

Wat bieden wij?

Een leuke en uitdagende functie waarbij je onderdeel gaat uitmaken van het hechte en gezellige team A&A dat opereert vanuit Sittard! De functie biedt en vraagt flexibiliteit wat betreft de bereidheid om te reizen. Je bent werkzaam vanuit huis, bij de onderwijslocaties in Brabant en in Sittard. Koraal bied je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied applicatiebeheer en ICT. Kortom, de ideale functie voor ICT'ers met affiniteit met onderwijs en zorg.
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Inschaling vindt plaats in FWG 45 of 50, afhankelijk van opleiding en ervaring (min €2.085 en max €3.624 bruto/maand bij een fulltime dienstverband)
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg , met o.a. een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering (8,33%) en meerkeuze arbeidsvoorwaarden: www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een HBO diploma of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van ICT en/ of onderwijs.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder, bekendheid met LAS en LVS systemen is een pré.
 • Ervaring en affiniteit met het onderwijsproces van Koraal (speciaal onderwijs, SO en VSO) is een pré.
 • Je denkt procesmatig, hebt uitstekende analytische vaardigheden en weet deze toe te passen.
En verder…..
 • Je hebt aantoonbare ervaring in projectmatig werken.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt overtuigingskracht.
 • Je bent klantgericht, toont initiatief en bent creatief in het vinden van oplossingen.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Je bent flexibel en collegiaal.

Meer informatie


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Geneviève Sprenkels (Afdelingshoofd A&A). Zij is bereikbaar via 06 - 22 87 96 85.

Voor het werken bij Koraal is een recente VOG vereist. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Reageren

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan vóór 20 april je CV en motivatie!