Kempenhaeghe zoekt een

Medewerker bediening

Dienstverband

32 - 38 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Sterksel Heeze

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Medewerker bediening, "Bied jij onze gasten een gastvrij en warm welkom?"

De Broeders en het Heidecafé zijn op zoek naar jou. Ook bij onze personeelsrestaurants ’t Scureken en Lunchrestaurant Kloostervelden zoeken ze enthousiaste medewerkers, dus je krijgt een veelzijdige functie binnen Kempenhaeghe.

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Als medewerker Bediening houd je je vooral bezig met het serveren van dranken en gerechten, maar je neemt ook bestellingen op, neemt tafelreserveringen aan en rekent af met gasten. Na afloop ruim je op en maak je de ruimten schoon.
Als medewerker bediening ben jij het gezicht voor onze gasten. Met een glimlach en jouw warme persoonlijkheid zal je iedere werkdag onze gasten gastvrij van dienst zijn. Je zult ten slotte in de personeelsrestaurants en in de banqueting (vergaderzalen en feesten/partijen) inzetbaar zijn. Kortom: een afwisselende en veelzijdige functie!

Over de Broeders / Heidecafé
De Broeders te Sterksel en Heidecafé de Strabrechtse Heide in Heeze zijn onderdeel van de Kempenhaeghe Horeca B.V.. Een vooruitstrevende en dynamische organisatie waar gastvrijheid en zorg op een bijzondere wijze wordt gecombineerd. Onze doelstelling is om op een professionele wijze een gastvrij en warm welkom te bieden aan onze gasten.  

Het Heidecafé is een gezellig no-nonsense eetcafé aan de rand van de Strabrechtse Heide waar samen met de dagbesteding van Kempenhaeghe een unieke beleving voor onze gasten wordt gecreëerd (www.heidecafe.nl).

De Broeders is een sfeervolle locatie in de nieuwe woonwijk Kloostervelden te Sterksel en is de plek waar genieten en ontmoeten centraal staat. De Broeders bestaat uit een drietal concepten;

 • brasserie met een á la carte lunch- en dinerkaart;
 • lunchrestaurant voor personeel en cliënten van Kempenhaeghe, waar op doordeweekse dagen de lunch in buffetvorm wordt gepresenteerd;  
 • meeting centrum voor allerlei bijeenkomsten en partijen. Van 2 tot 200 personen (www.debroeders.com).

Verder werken wij nauw samen met onze collega’s van de dagbesteding die in hetzelfde gebouw werkzaam zijn. Hier werken cliënten onder begeleiding van medewerkers van Kempenhaeghe in de dagbesteding.

 • Kookstudio voor workshops onder begeleiding van één van onze chefs;
 • cadeaushop ‘Werk aan de Winkel’ met bijzondere handwerk cadeaus en hebbedingen gemaakt door cliënten van Kempenhaeghe;   
 • ’t Scureken is ons personeelsrestaurant bij het hoofdgebouw van Kempenhaeghe aan de Sterkselseweg 65 in Heeze. Ook bij ons hoofdgebouw hebben we meerdere conferentiezalen voor vergaderingen en een grote schouwburg voor grote bijeenkomsten.

Bij ’t Scureken behoren ook het voorbereiden van de interne bijeenkomsten en vergaderingen die in deze zalen plaatsvinden tot de werkzaamheden.

Wat breng je mee

 • Je hebt enige horeca ervaring;
 • je bent op de hoogte van de wetgeving met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP;
 • je bent in bezit van het certificaat SVH Sociale Hygiëne of bereid om deze te behalen;
 • je hebt gevoel voor orde, en hygiëne;
 • je hebt een passie voor de Horeca en bent ook tijdens weekenden, avonden en feestdagen beschikbaar, volgens een wisselend werkrooster.

Wat bieden wij jou

 • Een uitdagende functie van 32-38 uur per week als Medewerker Bediening binnen een dynamische en groeiende organisatie met veel ambitie;
 • een goede sfeer, veel tijd en aandacht voor ontwikkeling en lekkere personeelsmaaltijden;
 • een tijdelijk dienstverband voor een jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • de horeca-cao is van toepassing;
 • werk bij een sociale werkgever waarbij goed werkgeverschap van belang is;
 • een salaris tussen volgens functieschaal 3 of 4 van het KHN-model AVR, afhankelijk van je ervaring en achtergrond.

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeffrey van Vuurde, manager Horeca, telefoonnummer 040-2279177. Je kunt jouw motivatiebrief en CV mailen naar vuurdej@kempenhaeghe.nl  

Ben je geïnteresseerd in de functie, dan kun je vóór 1 oktober a.s. solliciteren via bijgaande link.

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter
M. 06-51142379
E. simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.