De Zorggroep zoekt een

Medewerker Bedrijfsbureau ICT

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Ben jij iemand die graag werkt binnen een dynamische omgeving met als doel het inhoudelijk en procesmatig verder optimaliseren van de ICT-processen? Wij bieden jou de kans om te werken in een rol die ruimte biedt voor eigen initiatieven en ontwikkeling.
Wat ga je doen?
Je vervult als medewerker Bedrijfsbureau ICT een centrale rol binnen de afdeling ten aanzien van onder andere de ICT-procesbewaking/-verbetering en het aanleveren van rapportages. Inhoudelijke technische kennis is geen directe vereiste maar wel een pre. Het accent in deze functie ligt vooral bij procesmatig denken en gestructureerd werken.
Als projectmedewerker neem je deel aan diverse ICT-gerelateerde projecten. Je bent verantwoordelijk voor een correcte vastlegging en borging van procedures.
In jouw functie neem je een meedenkende en adviserende rol op je, ook bij (nieuwe) trajecten en innovaties. Je initieert en implementeert afdelingsbreed procesverbeteringen.
Daarnaast ben je zowel intern als extern verantwoordelijk voor incident- & probleembeheer en vervul je een actieve rol binnen het audit- en NEN 750-traject.
Tijdens (grotere) ICT-storingen ben je zowel intern als extern verantwoordelijk voor de bewaking van de voortgang en de communicatie. Ten slotte hou je je bezig met content voor Z-net (intranet) en stel je maandelijks rapportages op, denk hierbij aan incidentenrapportages.
Hoe zorgen wij voor jou?
De afdeling ICT bestaat uit ruim 20 medewerkers verdeeld over de rollen Medewerker Bedrijfsbureau ICT, Informatie-Adviseur, Functioneel Applicatie Expert en Portefeuillehouder. Binnen De Zorggroep vervult de afdeling een regierol op het gebied van ICT.
Wij bieden een dienstverband (32-36 uur) voor de duur van een jaar, met de intentie om dit om te zetten tot een contract voor onbepaalde tijd bij wederzijds goed vinden. Als Medewerker Bedrijfsbureau ICT wordt je conform cao VVT ingeschaald in FWG 45 (€2.422,65 tot €3.471,49 bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek. Daar bovenop ontvang je ook nog een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8%.
Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • Bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
  • Collectieve (zorg)verzekeringen en volledige vergoeding van lidmaatschap bij een beroepsvereniging
  • Goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Medewerker Bedrijfsbureau ICT?
Je hebt minimaal een relevante mbo-opleiding (niveau 4) afgerond en/of beschikt over werkervaring of relevante opleidingen/trainingen. Het incident- & probleembeheerproces is bij jou bekend. Daarnaast is het jouw ambitie om werkprocessen continue te verbeteren, afdelingsbreed maar ook over de keten van meerdere afdelingen en externe dienstverleners, en wil je graag een actieve bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling en professionalisering van het team ICT. Je bent een gestructureerde werker die communicatief sterk in de schoenen staat en in oplossingen denkt.
Welke vaardigheden bezit je:
  • Resultaatgericht, geduldig en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent leergierig en hebt een helicopterview;
  • Beschikt over goede adviesvaardigheden, overtuigingskracht en gaat systematisch en methodisch te werk;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden om zowel met interne als externe partijen samen te werken (vanuit een gezamenlijk belang);
  • Kennis in het werken met O365 en gebruik van Active Directory is een pre.
Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.
Enthousiast geworden?
Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rianne Deinum, Adviseur Informatisering, via 06-8272 5496. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Rosan Spronken, Adviseur Recruitment, via rosan.spronken@dezorggroep.nl.