Koraal zoekt een

(Medewerker) Begeleider - Locatie Op de Bies - EMB Flex

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
"Onzekerheid op de arbeidsmarkt."

Komt jou dit bekend voor? Werk jij als zelfstandige (ZZP'er) in de zorg en zoek je tijdelijk meer zekerheid?

Wij bieden interessante mogelijkheden binnen ons flexteam! Contractduur in overleg te bepalen (3 - 6 maanden).


Over de functie


Als Begeleider van de flexibele schil van de zorgmodule EMB kun je ingezet worden op de woongroepen en dagbesteding voor het bieden van begeleiding en verzorging aan de cliënten. De nadruk ligt hier op de uitvoer van intensieve fysieke zorg. De accentverschillen binnen de groepen liggen in de individuele zorgvraag van de cliënt, alsook in de mate van begeleiding. Naast de verstandelijke beperking kan er op bepaalde groepen onbegrepen of agressief gedrag voorkomen.

Een zorgmodule is een clustering van basisteams die een cliënt volgen binnen wonen en dagbesteding.


Doelgroep


De betreffende dagbestedingslocaties en woongroepen bestaan uit zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd. Kinderen/jongeren, volwassenen en/of senioren met een matige, ernstig of diepe verstandelijke beperking en een intensieve zorgbehoefte vanwege veelal meervoudig (complexe) handicaps en/of enige mate van speciale zorgvragen op psychisch terrein dan wel op het gebied van gedrag. Deze cliënten vragen beschut wonen in een (sterk) aangepaste woonomgeving. Begeleiding en ondersteuning is altijd en direct in de woning beschikbaar. Deze ondersteuning heeft een structuur biedend karakter en is gericht op stabilisatie en ontwikkeling met daar waar nodig aandacht voor het reguleren van de gedragsproblematiek.

EMB-cliënten zijn bijzonder, zoals elk mens uniek en bijzonder is. Via deze link kun je een video bekijken over het leven met een Ernstige Meervoudige Beperking.

Wat bieden wij?
 • Een leuke en afwisselende baan met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
 • Inschaling conform FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg: min €1.963 en max €2.902 bruto per maand (36 u/w.)
  Als Medewerker Begeleiding (niveau 3) word je ingeschaald in FWG 35: min €1.861 en max €2.766 bruto per maand (36 u/w).
 • Daarnaast ontvang je ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Een tijdelijk contract van 3-6 maanden, afhankelijk van jouw voorkeur.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op niveau 3 (bij voorkeur Verzorgende IG) of 4 (bijvoorbeeld MMZ of Verpleegkunde);
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking (bij voorkeur met de doelgroep EMB);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten;
 • Je hebt ervaring rondom de inzet van verschillende (til)hulpmiddelen en arbo-technische ondersteuning;
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband goed functioneren;
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisissituatie;
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen;
 • Je bent een doorzetter, stressbestendig en vindt het geen probleem om ingezet te worden op verschillende groepen zonder deel uit te maken van deze groepen;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
Over de locatie

De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Junior Teamleider Inge Visser van de zorgmodule Flex EMB, van maandag t/m donderdag bereikbaar op 06-34962639

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Ingangsdatum is in overleg te bepalen.

Reageren

Heb je interesse in deze leuke en afwisselende baan? Wij ontvangen graag je CV en motivatie.