Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding A Gehandicaptenzorg (Ouderen) Tulpenhof 11-12

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heel Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Heb jij een warm hart voor je medemens en haal jij voldoening uit het begeleiden en verzorgen van cliënten die jouw aandacht hard nodig hebben? Werk jij graag in een prettige omgeving op een prachtige locatie? Heb jij affiniteit met ouderen en spreken zowel begeleidende als verzorgende taken jou aan? Dan is dit jouw baan!

Voor onze locatie Tulpenhof 11 en 12 hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen)

24 uur per week in vast dienstverband, te Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het persoonlijk plan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning te bieden aan de cliënten. Je weet goed om te gaan met de verouderingsproblematieken waar de cliënten mee kunnen worstelen en deze positief om te buigen. Dit met als doel de cliënt een leuke en zinvolle dag te bezorgen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert, daarnaast komen er verpleegtechnische handelingen voor.

Locatieprofiel

Tulpenhof ligt op het mooie nieuwbouwterrein in Heel, waar de omgeving volledig is aangepast aan  de wensen en behoeftes van onze cliënten. De locatie bestaat uit 2 woongroepen van elk 9 oudere cliënten. Naast een verstandelijke beperking is er sprake van beperkingen die voortkomen uit onder andere neurologische en lichamelijke aandoeningen en syndroomproblematieken. De begeleiding van de cliënten varieert van toezicht houden op tot stimuleren en helpen, en het geheel of gedeeltelijk overnemen van de zorg. Er komt veel verzorging voor. Ondersteuning is gericht op leren omgaan met geleidelijke achteruitgang met behoud van vaardigheden.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 1.920,00  en € 2.853,00 bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker begeleiding A
  • Een vast contract voor 24 uur per week.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (mmz-3 of 4), Verzorgende IG, SPW.
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen.
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachten).
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs, om cliënten te begeleiden bij bijvoorbeeld tandartsbezoek of sociale activiteiten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’'. Meer weten over de procedure ? Bel Frank Dullens, recruiter via 0611179029.

Gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.