Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding A Koningserf 1-2

Dienstverband

15 of 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de gehandicaptenzorg binnen een ervaren team met fijne bewoners? Kijk dan eens naar deze leuke vacature op ons terrein Savelberg in Noord-Limburg? Jij zoekt een leuke nieuwe werkplek bij een fijne zorgorganisatie? Wij zoeken jou!

Voor onze woonvoorziening aan Koningserf 1-2 op ons terrein Savelberg in Koningslust (Noord-Limburg) zijn wij op zoek naar een of twee nieuwe collega’s voor de vacature:

Medewerker Begeleiding A
15 of 28 uur per week, Koningslust                               
 

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. De nadruk van de taken ligt op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme. Gezien het ouder worden van bewoners wordt er steeds meer ondersteuning bij de ADL geboden. Bewoners gaan overdag naar dagbesteding.

Op momenten dat de bewoners thuis zijn is er begeleiding aanwezig in de woning en ’s nachts staat de nachtdienst in verbinding met de woningen. Vanuit een centrale post lopen zij rondes en zijn direct paraat als iemand hulp nodig heeft. De begeleiding helpt de bewoners waar nodig bij hun persoonlijke verzorging en andere dagelijkse bezigheden. Deze ondersteuning wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften, waarbij de bewoners zoveel mogelijk dingen zelf doen en zelf keuzes maken. Alle doelen staan in een persoonlijk plan dat in overleg met de bewoner, ouders of wettelijk vertegenwoordiger wordt opgesteld.
 

Locatieprofiel

De locatie Koningserf 1-2 betreft twee woonhuizen onder één kap met een verbindingsdeur ertussen. In totaal wonen hier 14 volwassen bewoners met een ernstig tot matige verstandelijke beperking die soms wat gedrag kunnen laten zien.

Op Koningserf 1 wonen 7 cliënten die ouder aan het worden zijn, sommige bewoners dementerend zijn en waar de begeleiding voornamelijk gericht is op het in stand houden van vaardigheden en meegaan in de achteruitgang van de cliënten. We werken aan de hand van de methode Urlings in deze woning, waarbij we respectvol en methodisch de ouder wordende bewoner begeleiden.

Op Koningserf 2 wonen 7 cliënten in de leeftijd van 30 jaar tot ongeveer 50jaar. Hier richt de begeleiding zich voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en behouden van de zelfstandigheid van de cliënten. Elke bewoner krijgt de begeleiding die hij nodig heeft en iedereen heeft zijn eigen dagprogramma.

Veel dagbestedingslocaties liggen op loopafstand van de woning de boerderij , de soos, domino, beweging en muziek. Binnen Koningserf 1-2 wonen bewoners waar je veel warmte van terug krijgt en die graag samen activiteiten ondernemen. 
 

Herken jij jezelf hierin

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals SPW, MMZ, VIG.
  • Jij bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk en straalt rust en vertrouwen uit. Je maakt echt contact met de cliënt maar je bent goed in staat professionele afstand te behouden.
  • Je hebt werkervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen.
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten).
     

Dit bieden wij
 

  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao  Gehandicaptenzorg is van toepassing.
  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie medewerker begeleiding A.
  • Een vast contract voor 15 of 28 uur per week met twee maanden proeftijd.

 Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door onze fantastische collega’s.

Belangstelling? 

Solliciteer via de knop "Solliciteer naar deze functie". Het is mogelijk aanvullende informatie over de functie in te winnen bij Toni Kroon, Leidinggevende Zorg, via 0629455126.

De sollicitatiegesprekken in overleg worden ingepland. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces.