Daelzicht zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg (LVB-MVB Jongvolwassenen) Koningserf 3-4

Dienstverband

18 - 28 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Collega’s gezocht! Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Wil jij aan de slag met onze jongvolwassen cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking? Ben jij de medewerker begeleiding die onze cliënten helpt om in een fijne, duidelijke en daarmee veilige omgeving stappen te maken richting meer zelfstandigheid?  Dan past deze vacature bij jou! 

Voor onze woongroep en Koningserf 3-4 op ons terrein Savelberg hebben wij een aantal plaatsingsmogelijkheden voor: 

Begeleider Gehandicaptenzorg (LVB-MVB Jongvolwassenen)  
18-28 uur per week, Koningslust

Zo ziet jouw baan eruit 

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. De nadruk van jouw taken ligt op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.  

Locatieprofiel 

Koningserf 3-4 is gelegen op ons terrein Savelberg in Koningslust. Op dit terrein vind je woonlocaties voor onze diverse doelgroepen en verschillende faciliteiten voor dagbesteding.  

Op deze locatie wonen jongeren/jongvolwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking veelal in combinatie met psychiatrische problematiek zoals autisme en adhd. Daarnaast kan er sprake zijn van enige mate van gedragsproblematiek. De bewoners van deze locatie zijn jongeren die nog te kwetsbaar zijn voor de volwassenzorg en nog wat meer ondersteuning naar zelfstandigheid nodig hebben. Begeleiding is dan ook gericht op het ontwikkelen van vaardigheden, het stimuleren van zelfzorg en ondersteuning bij de sociaal emotionele ontwikkeling. Het bieden van veiligheid in de vorm van structuur, duidelijkheid en kaders is hier onderdeel van.  

Dit bieden wij 

  • Een salaris conform Cao Gehandicaptenzorg in FWG 35 of 40 (min. €2.393,- max. €3.606,- o.b.v. 36 uur), de inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

  • Een vast contract voor 18-28 uur in de functie van medewerker begeleiding a of begeleider a. Meer contracturen zijn eventueel mogelijk door inzet in onze flexpool. 

  • Flexibele diensten en invloed op je rooster. 

  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken. 

Herken jij jezelf hierin? 

Om onze cliënten structuur en duidelijkheid te bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat ook stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je: 

  • Een MBO-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, zoals MMZ 3 of 4, SPW, Social Work of Pedagogiek. 

  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachtdiensten), je werkt om het weekend. 

Dit is Daelzicht 

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 
 
Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s! 

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Kai Peeters, coördinerend begeleider, via 0615857822 . Voor meer informatie over de procedure kun je bellen met Yvonne van Bezel, recruiter via 0615265372. 

Gesprekken worden gepland in overleg. 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.