Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding A (Ouderen) Ligtenberg

Dienstverband

18-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heeft verouderingsproblematiek, dementie, lichamelijke en psychische gezondheid jouw bijzondere aandacht? Wil jij met deze belangstelling en jouw ondersteunende, verzorgende of verplegende talenten aan de slag in de gehandicaptenzorg? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Voor onze woongroep Ligtenberg 1-2 op ons terrein in Heel hebben wij een interessante vacature voor de functie:

Medewerker Begeleiding A (Ouderen)
18-28 uur per week

Zo ziet jouw baan eruit

Samen met je collega’s ondersteun, begeleidt en verzorg je de bewoners binnen deze woongroep. Het ondersteuningsplan van de bewoner is daarbij leidend. Het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid is belangrijk. Je bent iemand die wil ondersteunen en (ver)zorgen maar ook iemand die, als het een keer nodig is, stevig in zijn/haar schoenen staat en grenzen weet te stellen. Jij gaat vanuit jouw functie iedere dag weer enthousiast aan de slag voor onze bewoners, met als doel om hun een fijne, waardevolle dag te bezorgen passend bij hun niveau en gemoedstoestand.

Je doet dit binnen een team waarin ieder vanuit zijn functie zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft, maar wel allemaal werkend aan hetzelfde doel. Goed samenwerken in dan ook erg belangrijk. Open en respectvolle communicatie, met elkaar afstemmen van taken, feedback geven en ontvangen, in een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, vinden wij erg belangrijk.

Locatieprofiel

Ligtenberg 1-2 bestaat uit 2 woongroepen van ieder 8 cliënten. De essentie van de zorgvragen betreft, afhankelijk van je functie, het ondersteunen bij of bieden van verzorging/verpleging of begeleiding in verband met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en voorkomende psychiatrische problematiek. Ook ben je ondersteunend bij de uitdagingen die het ouder worden met zich meebrengt en in de laatste levensfase. Comfort en warmte bieden zijn belangrijke uitgangspunten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110 en € 3.009 bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Een vast contract in de functie van medewerker begeleiding a, voor 18-28 uur per week (contracturen met jou in overleg);
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma Verzorgende IG, MMZ-3 of SPW;
  • Flexibiliteit; je bent via een wisselend dienstrooster alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachtdiensten).
  • Je hebt affiniteit met zorg voor de ouder wordende doelgroep.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!


Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Pieternel van Loon, coördinerend begeleider, via 0611685065. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens, recruiter, via 0611179029.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.
 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.