Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding ambulante ondersteuning Noord-Limburg

Dienstverband

15-20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Thuiszorg

Bij Daelzicht zetten we alles op alles om te zorgen dat mensen met een beperking hun leven op hun eigen manier kunnen invullen. Daarom kom jij bij hen thuis. En bied je als begeleider ambulante ondersteuning precies die begeleiding en verzorging die jouw cliënt nodig heeft. Werk jij graag ambulant, zowel met volwassenen als met kinderen en hun gezin in hun thuissituatie?

Voor het team Ambulante Ondersteuning regio Noord-Limburg zijn wij op zoek naar een collega voor de vacature:

Medewerker begeleiding A ambulante ondersteuning
15 of 20 uur per week, regio Noord-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit

  • Ambulante Begeleiding Ondersteuning & Services van Daelzicht biedt ambulante begeleiding aan volwassenen met een beperking, autisme, of bijzondere gedragsproblemen. De ondersteuning is steeds afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt en richt zich met name op het persoonlijk welzijn van de kwetsbare burger en zijn omgeving, met de nadruk op het mede ontwikkelen van zijn zelfstandigheid, sociale netwerk en vrijetijdsbesteding.
  • Ambulante Begeleiding Kind, Jeugd en Gezin

Ondersteuning in de thuissituatie, op school of op een andere plek waar ondersteuning gewenst is, dat noemen we ambulante ondersteuning. Voor kinderen die net wat extra begeleiding nodig hebben of voor ouders die wel wat professioneel advies kunnen gebruiken bij lichte opvoedingsvragen, staat een team van ambulante medewerkers klaar. 

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 Cao Gehandicaptenzorg (minimaal € 1.920,-, max € 2.853,- bruto op basis van 36 uur);
  • Een vast dienstverband voor 15 of 20 uur per week met een proeftijd van twee maanden;
  • Flexibele werktijden van maandag t/m zaterdag;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?
Met jouw uitstekende inlevingsvermogen voel jij je cliënten en hun familieleden goed aan, en kun je je aanpassen aan de normen en waarden van het gezin of de cliënt. Je komt tenslotte bij hén thuis. Om die reden is ook zelfstandigheid een must: je kunt tijdens het werk niet terugvallen op collega’s. Je bent dan ook flexibel, hebt doorzettingsvermogen en staat stevig in je schoenen. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo-diploma niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, zoals MMZ, SPW, VIG, MBO-V, SPH, Social Work of Pedagogiek.
  • Ruime en diverse ervaring in de ondersteuning van mensen met een beperking.
  • Bij voorkeur ervaring in de ambulante hulpverlening.
  • Een rijbewijs en een eigen auto.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren
Enthousiast geworden over deze vacature (V 09.06)? Je kunt reageren tot en met 22 september 2021 door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.

Voor meer informatie kun je terecht bij : José Derks, coördinerend begeleider ambulante ondersteuning, via 06-24585253 of Guusje van de Bool, coördinerend begeleider ambulante ondersteuning, via 0621491339.

Gesprekken worden gepland op dinsdag 28 september of donderdag 30 september.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.