Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding EVB+ Gehandicaptenzorg Gedragscomplex / Moeilijk verstaanbaar gedrag

Dienstverband

2 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Team gezocht! Voel jij cliënten met een verstandelijke beperking goed aan? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg binnen een nieuw team? Perfect!

Voor onze locatie Koningserf 11-12 op ons terrein in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding EVB+ (Moeilijk verstaanbaar gedrag)
2-36 uur, Koningslust (Noord-Limburg)

Zo ziet jouw baan eruit
De mensen in jouw woongroep kunnen niet altijd uitleggen hoe het met ze gaat. Als medewerker begeleiding ben jij dan ook een belangrijk persoon voor onze cliënt, doordat je jezelf weet te verplaatsen in de cliënt en de structuur biedt zie de cliënt nodig heeft. Als medewerker begeleiding op deze locatie begeleid en verzorg je de diverse verstandelijk beperkte bewoners die samen leven binnen onze woongroep. Als medewerker begeleiding ben je continu aan het observeren en volg je de interventies vanuit het signaleringsplan. Hierdoor kunnen het psychisch en fysiek welbevinden van onze cliënten optimaal vormgegeven worden. We maken bijvoorbeeld gebruik van picto’s/verwijzers, sensorische activiteiten en het bieden van nabijheid.

Locatieprofiel
Koningserf 11-12 is een woonvoorziening voor 6 cliënten die intensieve zorg nodig hebben op ons terrein in Koningslust. Onze cliënten functioneren op (zeer) ernstig tot matig verstandelijk beperkt niveau. Daarnaast is er sprake van een (zeer) lage sociaal-emotionele ontwikkeling en bijkomende gedragsproblematiek. Hierbij kun je denken aan autisme, automutilatie, verbale en fysieke agressie en prikkelverwerkingsproblematiek. De cliënten hebben een zeer laag ontwikkelingsniveau, waardoor de begeleiding van ADL en de verzorging nagenoeg helemaal moeten worden overgenomen. Het individueel belang van de cliënt staat centraal. De begeleidingsstijl is erop gericht zoveel mogelijk aan te sluiten bij het cognitieve en sociaal-emotionele niveau van de cliënt, waardoor preventief ingestoken kan worden op prikkelverwerking en regulatie.

Op ons mooie terrein vind je naast de woonlocaties ook de medische dienst en diverse mogelijkheden voor dagbesteding. Onze cliënten maken dan ook gebruik van deze dagbesteding op het terrein. Op deze locatie werk je altijd samen met een collega.

Binnen team Koningserf 11-12 zijn wij bezig met de opbouw van een nieuw team. Naast het doel om te kijken naar de client, willen we binnen Koningserf 11-12 ook kijken naar de medewerker. Door te zorgen dat die aandacht in juiste balans is, kunnen wij de zorg bieden die we voor ogen hebben. 

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker Begeleiding B.
  • Een vast dienstverband bij Daelzicht voor 12-36 uur per week (uren met jou in overleg).
  • Flexibele diensten in overleg (geen slaapdiensten), je hebt invloed op je rooster!
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een relevant diploma in Zorg en Welzijn op niveau MBO-3, MBO-4 of HBO. Heb je geen diploma in de zorg? Reageer dan ook vooral en wij kijken graag naar de mogelijkheden!
  • Je ziet het als een uitdaging om een nieuw team mee vorm te geven!
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep of bent enthousiast om hier alles over te leren!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken met gedragscomplexe cliënten? Neem dan eens een kijkje op onze website Heb jij het in je? | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Wil je graag meer weten, een rondleiding, een dienst meekijken voordat je solliciteert, om zo een beter beeld te krijgen bij de locatie? Bel gerust eens met Kristel Raijmakers (manager zorg via 0624585296) voor een afspraak, zij vertelt of laat je graag meer zien over de locatie. Bij vragen over de procedure kun je bellen met Yvonne van Bezel, recruiter via 0615265372.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.


Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.