Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg

Dienstverband

18-30 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Amstenrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk, Ouderenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Heeft verouderingsproblematiek, dementie, lichamelijke en psychische gezondheid jouw bijzondere aandacht? Dan past deze vacature mogelijk bij jou!

Voor onze woongroep Ligtenberg 1-2 op ons terrein in Heel  hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg

18-30 uur p.w.in overleg, Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, verzorging, verpleging, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt Belangstelling en kennis voor dementie, psychische/psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblemen wenselijk. . Belangrijk voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit warme zorg. Bij het begeleiden is het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die wil zorgen maar ook iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en duidelijk grenzen weet te stellen. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden met en voor de cliënt. Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is dan ook belangrijk dat je bereid bent om te willen werken in een wisselend rooster(weekend en avonddiensten).

Locatieprofiel

Ligtenberg 1-2 bestaat uit 2 woongroepen van ieder 8 cliënten. De essentie van de zorgvragen betreft, naast het bieden van verzorging/verpleging, ook begeleiding in verband met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en voorkomende psychiatrische problematiek. Ook ben je ondersteunend bij  de uitdagingen die het ouder worden met zich meebrengt en in de laatste levensfase. Het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid, maar vooral ook het bieden van comfort en warme zorg staan centraal.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract voor 18-30 uur per week in de functie van medewerker begeleiding A.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma Verzorgende IG, MMZ-3 of SPW;
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachtdiensten).

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Marcel Engelen, leidinggevende zorg via 0653393993. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens, recruiter, via 0611179029.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.