Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding Gehandicaptenzorg (Autisme)

Dienstverband

tussen 18 en 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk

Op zoek naar een leuke en uitdagende vacature als begeleider in de gehandicaptenzorg? Heb jij affiniteit met de doelgroep EVB /MVB  en passen jouw capaciteiten bij deze doelgroep? Dan maken wij graag kennis met jou voor onze locatie Daalzicht 3 in Heel!

Voor onze woonlocatie op Daalzicht 3 in Heel (regio Roermond) hebben wij een vacature voor een enthousiaste:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg EVB-MVB 

Contract mogelijk tussen 18 en 24 uur, Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als Medewerker begeleiding A geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt. Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt. Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is dan ook belangrijk dat je bereid bent om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend en avonddiensten).
 

Locatieprofiel

Daalzicht 3 in Heel is een woongroep met in totaal 12 bewoners. De woning is in twee gedeeltes verdeeld, met 2 huiskamers. Een aantal bewoners woont volgens een aanleun-constructie. De essentie van de zorgvragen bij Daalzicht 3 betreft, naast het bieden van begeleiding in verband met een matige tot ernstig verstandelijke beperking, ook begeleiding bij voorkomende psychiatrisch problematiek. De cliënten kenmerken zich door stoornissen in het autisme spectrum. Het accent ligt op pedagogische begeleiding met enige ondersteuning in de ADL. Overdag gaan de bewoners naar de diverse dagbestedingen.

Het is een groep waar veel wordt georganiseerd in de vrije uren, veel avonden in de week zijn gevuld met bijvoorbeeld wandelen of kleine individuele momenten en -zodra het weer kan- gezellig naar de Taveerne. Een woongroep waar gezelligheid en ondernemen een dagelijkse aangelegenheid is.

Op deze locatie worden zowel (korte) vroege diensten, avonddiensten en in het weekend ook tussendiensten gewerkt. Er zijn geen nacht/slaapdiensten.
 

Dit bieden wij

 • Een vast contract.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 35 (minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto per maand)
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
   

Herken jij jezelf hierin?

 • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, sph of pedagogiek.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor inzet in een wisselend rooster van maandag t/m zondag (geen nachten)
 • Je bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en duidelijk grenzen weet te stellen.
 • Je bent creatief en zoekt, naast de begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënten.
 • Wij zoeken een flexibele en consequente collega, die betrokken is  bij onze cliënten en samen met ons kwalitatief goede zorg wil en kan bieden!
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!
 

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Marcel Engelen, leidinggevende zorg, via 06-53393993.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.
 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.