Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (EMB / (Z)EVB) Huybheide 5-6

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Voel jij je thuis in een omgeving waar we met veel respect onze bewoners verzorgen en begeleiden en ze een fijne dag bieden. Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Dan past deze vacature bij jou!

Voor onze locatie Huybheide 5-6 op ons instellingsterrein in Koningslust zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (EMB / (Z)EVB)
28 uur, vast contract, FWG 35


Zo ziet jouw baan eruit

Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Jij zorgt er iedere dag weer voor dat onze cliënten de zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

Locatieprofiel 

Binnen Huybheide 5-6 bieden wij zorg en begeleiding aan zowel cliënten met een EMB als cliënten met een (Z)EVB. Er is sprake van eventuele co morbide problematiek zoals ASS (autisme spectrum stoornis) of PDD-NOS. Daarnaast is er bij cliënten vaak sprake van epilepsie of sensorische prikkelverwerkingsproblematiek. De cliënten hebben een belevingsgerichte zorgvraag. Dit wil zeggen dat zij voornamelijk op sensatieniveau de wereld om zich heen ervaren (in het moment).  Cliënten worden consequent en op respectvolle wijze begeleid met een voor hen herkenbare en vertrouwde interactie. Als medewerker begeleiding leer je de cliënten iedere dag weer een beetje beter kennen en weet jij als geen ander wat iedere individuele cliënt nodig heeft. Jij haalt samen met de cliënt het geluk uit de kleine dingen! Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen € 2.393,- en € 3.360,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van medewerker begeleiding a.
  • Een vast dienstverband.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis.

Daadkracht en standvastig zijn, dat zien we graag als kernkwaliteiten bij jou. Verder heb je:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (MMZ 3 of 4), Verzorgende IG, SPW.
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen.
  • Flexibiliteit; je werkt wisselende diensten (je draait geen nachten).

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie kun je terecht bij Alfons Lormans, manager zorg, via 06-27474131. Een kopje koffie drinken ter oriëntatie is ook altijd mogelijk!

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.