Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Gedragscomplex / EVB / MVB)

Dienstverband

24-32 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zoek jij een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg waar geen dag hetzelfde is en heb jij affiniteit met psychiatrische ziektebeelden en complex gedrag? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature!

Voor Anjerhof 4 op ons instellingsterrein in Heel hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Gedragscomplex / EVB / MVB)
24-32 uur p.w., Heel


Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding (moeilijk verstaanbaar gedrag) begeleid en verzorg/ondersteun je de diverse verstandelijk beperkte cliënten die samenwonen in groepsverband. Je ondersteunt de cliënt met zijn dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Je werkt altijd samen met een collega, dus je hebt altijd iemand met wie je kunt overleggen en samen kunt optrekken. Ook sta je voor elkaar klaar als het eens nodig is. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de cliënten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn. Waar mogelijk streef je samen met de cliënt naar verbetering van (sociale) omstandigheden en vaardigheden. Jij maakt met je team dagelijks het verschil voor onze cliënten!

Locatieprofiel 

Onze cliënten zijn stuk voor stuk bijzondere mensen met hun eigen (gedrags)specifieke behoeften en aansturing. Hun zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliënten zijn ernstig tot matig verstandelijk beperkt.

Binnen Anjerhof 4 wonen 9 cliënten, Anjerhof 4 is een gekoppelde woning op ons moderne terrein in Heel. Zowel mannen en vrouwen, tussen de 30-60 jaar.

Onze teams zorgen voor elkaar en zorgen er daardoor ook voor dat alle openvallende diensten zelf worden opgelost. Dat is vanwege onze cliëntengroep ook de beste en fijnste oplossing. Een paar keer per jaar wordt door de teams teambuilding georganiseerd, een goede manier om elkaar beter te leren kennen en een nog betere band met elkaar te krijgen.

Dit bieden wij

  • Een mooie werkplek in een stabiel en ervaren team.
  • Een salaris conform inschaling FWG 40 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 2.236,- en € 3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur passend bij de functie medewerker begeleiding b.
  • Direct een vast dienstverband in de functie van medewerker begeleiding B.
  • Een urencontract tussen de 24 tot 32 uur per week op basis van jaarurensystematiek, je hebt een jaarrooster en kunt een gedeelte van je diensten per maand zelf selecteren (‘picken’) via het roostersysteem.
  • Scholings- en cursusmogelijkheden via onze afdeling Leren en Ontwikkelen

 

Herken jij jezelf hierin?

We zoeken iemand die, naast het werken op een woongroep, affiniteit heeft met dagbesteding. Een gedeelte van je contracturen zul je werken op dagbesteding Creatief. Hiernaast werk je op de beschermde woongroep Anjerhof 4. Als geschikte kandidaat heb jij:

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ3/SPW of Verzorgende IG. Een diploma op MBO-4 of bijvoorbeeld HBO (SPH, Social Work of Pedagogiek) sluit ook prima aan.
  • Aantoonbare affiniteit en werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek.
  • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden.
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachten).

Zin in een nieuwe baan waar geen dag hetzelfde is!

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Rogér Pubben, leidinggevende zorg, op telefoonnummer 0630950785.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.