Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Kind en jeugd) Tienray

Dienstverband

18-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg binnen onze doelgroep Kind, Jeugd en Gezin? Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan de individuele ontwikkeling van onze jeugdige cliënten? Acteer jij graag op het unieke snijvlak tussen gehandicaptenzorg en jeugdzorg? Wil jij samen met een team van collega’s aan de slag op onze locatie ’t Raayke, welke specifiek is ingericht om voor de doelgroep kind en jeugd? Lees dan snel verder!

Voor onze locatie ’t Raayke in Tienray hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Kind en jeugd)
18-32 uur, Tienray (Noord-Limburg)


Zo ziet jouw baan eruit

In deze functie ga je dagelijks aan de slag met onze unieke en uitdagende doelgroep: kinderen met een verstandelijke beperking. De medewerker begeleider B geeft mee uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de kinderen zijn omschreven en draagt op deze manier dagelijks bij aan de ontwikkeling en het welbevinden van onze jeugdige cliënten. Er dient consequent uitvoering te worden gegeven aan de begeleidingsplannen, structuur is immers erg belangrijk voor onze doelgroep.

Als medewerker begeleiding help je deze doelgroep door klein te kijken, in te spelen op de SEO (sociaal-emotionele ontwikkeling) en belevingswereld van de jonge cliënt en pas je sensopatisch spel toe. Begeleiding is gericht op het bieden van basale emotionele veiligheid die gebaseerd is op vertrouwen in de voorspelbare begeleider. Professionele betrokkenheid en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. Je organiseert en begeleid leuke en zinvolle activiteiten met de kinderen en ondersteunt het kind in het verbreden van zijn of haar sociale netwerk. 

Locatieprofiel 

De locatie het Raayke, maakt onderdeel uit van Kind, Jeugd en Gezin en is gelegen in Tienray. ‘t Raayke biedt de mogelijkheid voor wonen en tijdelijke opvang in de vorm van logeren voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. Met een klein team van betrokken professionals biedt 't Raayke veiligheid, stabiliteit, structuur en rust in het leven van de kinderen.  Het uitgangspunt in de begeleiding van de kinderen is dat gedrag een vorm van communicatie is. Door samenspel en observatie, wordt het kind ondersteund in zijn/ haar ontwikkeling. ‘t Raayke is dan ook de ideale werkplek voor jou, wanneer je aan de slag wilt in een combinatie tussen gehandicaptenzorg en jeugdzorg. 

Dit bieden wij

  • De kans om aan de slag te gaan met deze bijzondere en interessante doelgroep;
  • Een salaris in functiegroep 40 (min. € 2025,-, max. € 2993,-) conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medeweker begeleiding b;
  • Een vast contract voor 18-32 uur per week (uren in overleg).

Herken jij jezelf hierin?

  • He beschikt over een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, een diploma SPW/MMZ-4, Activiteitenbegeleiding of HBO Pedagogiek / HBO Jeugdwelzijnswerk, SPH of Social Work sluit ook prima aan;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek;
  • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden;
  • Je bent didactisch onderlegd en bekend met activiteiten opzetten organiseren en begeleiden, je hebt dan ook affiniteit met ontwikkelingsgericht werken.
  • Je bent een flexibele collega want er wordt gewerkt in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten), en het kan voorkomen dat je wordt gevraagd eens uit te helpen op een andere locatie indien nodig.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie over de vacature (V07.04) kun je terecht bij Sven Dekkers, recruiter, via telefoonnummer 0611129439.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.