Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg LVB

Dienstverband

28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij affiniteit met LVB+-jongeren en voel jij goed aan wanneer je juist moet loslaten of bijsturen? Dan hebben wij een hele mooie functie in de gehandicaptenzorg voor jou! Voor onze locatie Synagogeplein Venlo, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Medewerker Begeleiding - jong volwassenen LVB 

Invulling 1 x 28 uur of 2 x 18 uur gemiddeld per week – vast contract  - Venlo

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband verzorging en begeleiding te bieden aan de cliënt. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Locatieprofiel

Op de mooie locatie Synagogeplein in Venlo wonen jong volwassen mensen met een licht verstandelijke beperking. Iedere cliënt heeft een eigen appartement en krijgt individuele begeleiding. Het doel is om de zelfredzaamheid te stimuleren binnen de (verstandelijke) vermogens van de cliënt. Onze cliënten krijgen dan ook begeleiding als het nodig is, en zelfstandigheid als het kan.

Wij bieden

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast dienstverband voor 28 uur per week.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

 Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW/MMZ-3 of Verzorgende IG;
  • Aantoonbare affiniteit met werken in de gehandicaptenzorg en meer in het bijzonder werken met de doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking. Je kunt cliënten ondersteunen waar het nodig is en loslaten als het kan; 
  • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter. Je staat stevig in je schoenen en bent consequent in je optreden.
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avond- en slaapdiensten).

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.  Wil je eerst meer informatie?  Bel gerust Carmen Verbakel, leidinggevende zorg via 0646077851.

Gesprekken vinden plaats in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.