Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg - LVB

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij ook aan de slag op onze mooie locatie in het gezellige dorp Heel? Ben jij de medewerker begeleiding die onze cliënten helpt om in een fijne, duidelijke en daarmee veilige omgeving stappen te maken richting meer zelfstandigheid?  Dan wil ons team jou graag leren kennen!

Voor onze locatie het Hof van Heel in Heel (regio Roermond) hebben wij vacatureruimte voor de functie:

Medewerker begeleiding A (LVB)

24 uur per week, Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. De nadruk van jouw taken als medewerker begeleiding liggen op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten (geen slaap- of nachtdiensten).

Locatieprofiel

Het Hof van Heel is prachtig woon-/zorggebouw (opgeleverd in april 2021) met 51 appartementen, Naast de 51 appartementen zijn er vijf gezellige centrale woonkamers, waar cliënten en begeleiding kunnen samenkomen.

De bewoners waar jij medewerker begeleiding van wordt zijn mensen met een licht verstandelijke beperking. Ze wonen zoveel mogelijk zelfstandig, de individuele mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. De bewoners trekken zich terug als ze daar behoefte aan hebben, maar zoeken elkaar ook op voor gezelligheid of om samen te eten. Ieder heeft op een eigen manier behoefte aan de nabijheid en de begeleiding van de medewerkers van Daelzicht.

In het team wordt samengewerkt met een betrokken sociaal netwerk van de cliënten. De “supportvisie” is leidend voor de begeleiding.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract voor 24 uur per week in de functie van medewerker begeleiding a.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om onze cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn zoals MMZ of Social work.
  • Flexibiliteit; je werkt in wisselende diensten (geen nachten);
  • Het enthousiasme om met een nieuwe locatie, nieuw team en nieuwe groep bewoners aan de slag te gaan met alles wat daarbij komt kijken!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij coördinerend begeleider Kris Willen, via 0646910682. Twijfel je of dit de plek voor jou is, neem dan ook gerust, voordat je wellicht solliciteert, contact op met Kris, dan kun je je twijfels bespreekbaar maken. Wij denken graag met jou mee. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens, recruiter, via 0611179029. Je kunt Frank ook gerust bellen, appen of  mailen via frank.dullens@daelzicht.nl als je eens op een relaxte en ongedwongen manier wilt sparren over andere, wellicht bij jou passende, mogelijkheden binnen Daelzicht. Je bent van harte welkom.  

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.