Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg met Verzorgende IG achtergrond

Dienstverband

vanaf 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij je verzorgende talenten combineren met betrokken persoonlijke aandacht voor onze cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Heb jij een natuurlijk talent én een grote wil om op een professionele, warmhartige manier in te spelen op de diverse vragen en achtergronden van cliënten? Kom jij tot bloei in een comfortabele en gezellige werk- en woonomgeving? Dan zijn wij wellicht een match; 

Voor onze locatie Zonnebloemhof 20-21 in Heel zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg met Verzorgende IG achtergrond

Doelgroep cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

Contract mogelijk vanaf 24 uur per week -  Vast dienstverband - Standplaats Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Je ondersteunt de begeleiders bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt mede in zijn kracht door deze zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden en te ondersteunen bij de verwerking en gevolgen van NAH. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert, daarnaast komen er verzorgende handelingen voor.

Locatieprofiel

Zonnebloemhof 20 en 21 zijn woningen op het moderne en prachtig gelegen terrein van Daelzicht in Heel. De woningen kenmerken zich door de leefsfeer ‘gemak en comfort’. Er wonen met name oudere cliënten (o.a. met NAH) die behoefte hebben aan gezellige contacten en een fijne oude dag. Deze cliënten zijn veelal weinig mobiel en hebben veel begeleiding nodig bij hun verzorging en/of verpleging. De huizen zijn comfortabel en sfeervol ingericht en er wonen negen cliënten per huis. De cliënten hebben elk een eigen kamer en delen de woonkamer en keuken. De woningen zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Zonnebloemhof 20-21 is een afdeling bestaande uit twee afdelingen waar één team op staat.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.178- en € 3.105,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker Begeleiding A.
  • Een vast contract.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster (wisselende diensten, geen nachtdiensten).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met deze doelgroep te kunnen werken.
  • Een werkplek waar jouw visie en inbreng m.b.t. goede zorg en fijne samenwerking van harte wordt ontvangen!

Herken jij jezelf hierin?

Je inleven in de ander is voor deze baan een must. Je voelt je cliënten maar ook hun familieleden die op bezoek komen, goed aan. Voor hen ben je een warme en vrolijke persoonlijkheid die een goede sfeer weet neer te zetten. Je bent ook flexibel en vindt prima dat je van tevoren niet weet hoe de dag gaat verlopen. Verder is handig als je fysiek fit bent. Ondanks hulpmiddelen als tilliftsystemen gaat het lichamelijk gezien niet om licht werk. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn. Een diploma Verzorgende IG en/of Verpleegkundige past erg goed. Maar met een diploma  MMZ3 of SPW en affiniteit met verzorgende taken is je sollicitatie zeker ook welkom.
  • Affiniteit met de doelgroep en een passie voor het uitvoeren van verzorgende taken. Heb jij ervaring in de ouderenzorg? Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaap/nachtdiensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling?

Interesse? Solliciteer via de knop "Solliciteer naar deze functie". Nieuwsgierig? Of wil je gewoon eens weten wat werken op deze plek inhoudt? Neem gerust contact op met Veronique Seegers, coördinerend begeleider via 06-15126357. Ook bij Marianne Pisters, manager zorg, kun je via 06-31680157 terecht voor meer informatie. 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces.