Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (ouderen)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Heb jij een warm hart voor je medemens en haal jij voldoening uit het begeleiden en verzorgen van cliënten?  Werk jij graag in een prettige omgeving op een prachtige locatie? Heb jij affiniteit met ouderen en spreekt juist de combinatie van verzorgende en begeleidende taken jou aan? Dan is dit jouw baan!

Voor onze locatie Tulpenhof 11 en 12 in Heel hebben wij een mooie kans voor een:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen)

24 uur per week in vast dienstverband, Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het persoonlijk plan van de cliënten zijn omschreven. Het spreekt je aan om, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning te bieden aan de cliënten. Onderkennen van verouderingsproblematieken waar de cliënten mee kunnen worstelen en deze positief ombuigen daagt jou uit. Als de cliënt een leuke en zinvolle dag heeft, heb jij een goed en voldaan gevoel. Dat heb je ook als je een bijdrage levert aan de verzorging van de cliënt  Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert.

Locatieprofiel

Tulpenhof ligt op het mooie nieuwbouwterrein in Heel, waar de omgeving volledig is aangepast aan  de wensen en behoeftes van onze cliënten. De locatie bestaat uit 2 woongroepen van elk 9 oudere cliënten. Naast een verstandelijke beperking is er sprake van beperkingen die voortkomen uit onder andere neurologische en lichamelijke aandoeningen en syndroomproblematieken. De begeleiding van de cliënten varieert van toezicht houden op tot stimuleren en helpen, en het geheel of gedeeltelijk overnemen van de zorg. Er komt veel verzorging voor. Ondersteuning is gericht op leren omgaan met geleidelijke achteruitgang met behoud van vaardigheden.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110  en € 3.009 bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker begeleiding A
  • Een vast contract voor 24 uur per week (ben je minder of meer uren beschikbaar? Wij denken graag met je mee.
  • Flexibele diensten die ruim vooraf bekend zijn én invloed op je rooster.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (mmz-3 of 4), Verzorgende IG, SPW.
  • Beschik je niet over een afgeronde Zorgopleiding op niveau 3 maar wel op niveau 2? Ook dan maken wij heel graag kennis met jou en hebben we volop mogelijkheden als locatieondersteuner (FWG 20).
  • Ervaring in de Zorg. We denken bijvoorbeeld aan gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg.
  • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachten).
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs, om cliënten te begeleiden bij bijvoorbeeld tandartsbezoek of sociale activiteiten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Meer informatie of lijkt het je leuk vooraf een keer de kennis te maken met de locatie? Bel gerust Marianne Pisters, leidinggevende zorg via 0631680157.

Gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.