Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg - Ouderen

Dienstverband

18 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de gehandicaptenzorg? Wil jij aan de slag met onze oudere cliënten bij een gezellige woongroep in Panningen? Heb jij niet alleen oog voor de zorg van onze cliënten maar ook voor het welzijn van onze cliënten? Wil jij direct een vast contract? Dan is dit de vacature voor jou! 

Wij hebben een vacature voor: 

Medewerker begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen) 

18-24 uur p.w., Panningen – vast contract 

Zo ziet jouw baan eruit 

 

Als medewerker begeleiding bied je, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning aan de cliënten woonachtig op deze locatie in Panningen. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Binnen deze woongroep is het erg belangrijk dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Bij het begeleiden is ook altijd ruimte voor humor en persoonlijke aandacht. Gezelligheid maak je tenslotte samen. Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt.  

Locatieprofiel 

Deze vacature speelt op de Ringovenstraat 27 in Panningen. Dit is een moderne locatie (gebouwd in 2010) in een gezellig appartementencomplex waar oudere cliënten met een verstandelijke beperking begeleid wonen. De leeftijd van de cliënten die je gaat begeleiden varieert van midden 50 tot ongeveer 80 jaar. De nadruk van de zorg ligt binnen de locatie per groep op een ander vlak, afhankelijk van de bewoners. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen in alle aspecten van het leven en indien noodzakelijk kunnen er verzorgende (waaronder ook voorbehouden) handelingen worden verricht. Cliënten kunnen overdag deelnemen aan dagbesteding in de regio Panningen. 

Herken jij jezelf hierin? 

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding medewerker maatschappelijk zorg (MMZ-3), Verzorgende IG of spw. 

  • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. 

  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten). 

  • Heb je ervaring in de ouderenzorg? Ook dan moedigen wij je aan om te solliciteren. Wij vertellen je graag wat werken in de gehandicaptenzorg inhoudt.  

Dit bieden wij 

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Medewerker begeleiding A. 

  • Een contract voor onbepaalde tijd (vast contract) voor 18-24 uur per week.  

  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken. 

Dit is Daelzicht 

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Belangstelling en solliciteren  

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Janneke Leenders- Püper, Coördinerend begeleider, via 0615857860. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.