Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen / Kessel)

Dienstverband

18 -24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heel Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een leuke functie in de gehandicaptenzorg en heb je affiniteit met ouder wordende cliënten met alle aspecten die het werken met deze mensen bijzonder maakt? Ligt jouw hart bij verzorgende taken en maak jij de dag voor onze mensen net een beetje mooier?

Voor locatie Binnenweg 6-8 in Kessel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de vacature:

Begeleider Gehandicaptenzorg (Ouderen / Kessel)
18-24 uur, vast contract, FWG35/40

Wat ga je doen?

In jouw werk bied je, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning aan de cliënten woonachtig op deze locatie in Heel. Dit doe je in samenspraak met je collega’s waarbij wordt gewerkt vanuit een ondersteuningsplan. Binnen deze woongroep is het erg belangrijk dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen). Bij het begeleiden is ook altijd ruimte voor humor en persoonlijke aandacht. Gezelligheid maak je tenslotte samen. Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt.

Locatieprofiel

Op onze locatie in Kessel bieden we ondersteuning aan ouderen met een licht tot matige meervoudige beperking. Wonen en dagbesteding is hier samengebracht onder één dak van zorgcomplex ‘de Merwijck’ in het centrum van Kessel.

De locatie bestaat uit 2 woningen voor 6 cliënten van 44 tot 88 jaar, waarbij 8 van de 12 mensen rolstoelafhankelijk zijn. In de begeleiding ligt de nadruk op gemak en comfort. Wij bieden onze bewoners een vertrouwde en rustige woonomgeving aan, waarbij de verzorging en begeleiding zijn afgestemd op hun behoeften.  Onze doelgroep vereist van begeleiding een respectvolle houding waarbij voortdurend een evenwicht gezocht dient te worden tussen zelfredzaamheid en het overnemen van zorg en verzorging. Het accent binnen deze woonvorm ligt op wonen, zorg en de aangepaste dagbesteding die in de directe omgeving geboden wordt.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40 afhankelijk van behaald diploma; (min. €2.110,- max. €3.154,- o.b.v. 36 uur);
  • Een vast contract in de functie van medewerker begeleiding a (MBO-3) of begeleider a (MBO-4);
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW/MMZ-3/4, Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken en palliatieve zorg;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).

Ben jij werkzaam in de ouderenzorg en wil je de stap maken naar de gehandicaptenzorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie over deze vacature kun je tot contact opnemen met coördinerend begeleider Fer Wilms via telefoonnummer 06-27896625 of met Angela Joosten-Sonnemans op 077-7001891.

Liever (eerst) een recruiter spreken? Bel dan Yvonne van Bezel-van Vugt via 0615265372.

Zowel de sollicitatiegesprekken als de startdatum zullen in onderling overleg plaatsvinden.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.