Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding gehandicaptenzorg (ouderen-psychiatrie)

Dienstverband

18 - 30

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk

Medewerker begeleiding gehandicaptenzorg (ouderen-psychiatrie)

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en heb jij affiniteit met ouder wordende cliënten en psychiatrie? Zie jij een uitdaging in deze problematieken en ben jij er vooral op gericht om cliënten zich thuis en op hun gemak te laten voelen door structuur en duidelijkheid? Lees dan snel verder want wij hebben de vacature voor jou!

Voor het team van Tulpenhof 14-15-16 hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen / Psychiatrie)
18-30 uur per week, Heel  
 

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding A geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het persoonlijk plan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning te bieden aan de cliënten. Het bieden van structuur en duidelijkheid is belangrijk voor de cliënten op Tulpenhof 14-15-16. Je weet goed om te gaan met de verouderingsproblematieken, waar de cliënten mee worstelen en deze positief om te buigen, met als doel de cliënt een leuke en zinvolle dag te bezorgen. Jij weet als geen ander dat aandacht alles mooier maakt.
 

Locatieprofiel

Tulpenhof 14-15-16 bestaat uit 3 verschillende woongroepen van ieder 6 cliënten. De essentie van de zorgvragen in Tulpenhof betreft naast het bieden van begeleiding in verband met een matige verstandelijke beperking ook begeleiding bij voorkomende psychiatrische problematiek en verouderingsproblematiek. Het accent ligt op pedagogische begeleiding en op bijkomende gedragsproblematiek. Voor de cliënten in Tulpenhof 15 ligt het accent in de begeleiding op het bieden van structuur en duidelijkheid. Innovatie in zorg en begeleiding, persoonlijk leiderschap en werken in co-creatie zijn de kernwoorden voor ons toekomstgericht ontwikkeltraject.
 

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 35 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van medewerker begeleiding A.
 • Direct een vast dienstverband voor 18-30 uur per week.
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
   

Herken jij jezelf hierin?

Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je:

 • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, denk hierbij bijvoorbeeld aan een opleiding Medewerker Maatschappelijk Zorg (MMZ 3 of 4), Verzorgende IG, SPW.
 • Ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen.
 • Flexibiliteit; je bent alle dagen van de week beschikbaar (je draait geen nachten).
 • Bij voorkeur een rijbewijs, om cliënten te begeleiden bij bijvoorbeeld tandartsbezoek of sociale activiteiten.
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!
 

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.  Wil je eerst meer informatie?  Bel gerust Marianne Pisters, leidinggevende zorg via 0631680157.

Gesprekken vinden plaats in overleg.
 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.