Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Susteren)

Dienstverband

18-28 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sittard Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de gehandicaptenzorg waar een fijne afwisseling is aan werkzaamheden en een diverse doelgroep aan cliënten aanwezig is? Waar een beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid, passie voor het werken in de zorg en jouw talent om anderen in hun kracht te zetten?

Voor onze Wonen in de Wijk locatie Raadhuisplein in Susteren zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg
18 - 24 uur 


Collega aan het woord:

Onze locatie op het Raadhuisplein is een locatie van Daelzicht die valt onder begeleid wonen in de wijk. Dit betekent dat onze bewoners een bepaalde vorm van zelfstandigheid en zelfredzaamheid hebben.
De 18 bewoners die momenteel op onze locatie wonen, zijn tussen de 23 en 83 jaar oud en verschillen tussen matig en licht verstandelijk beperkt. Dit maakt dat het werken op onze locatie zeer afwisselend is. Tijdens een dienst ben je het ene moment bezig met een bewoner te ondersteunen met zelfstandig boodschappen doen en een uur later ondersteun je iemand anders tijdens het verzorgingsmoment. Als team proberen wij een huiselijke sfeer te creëren samen met de bewoners, door mensgericht te werken. De combinatie begeleidings- en verzorgingsvraagstukken maakt onze locatie zeer afwisselend. Tevens hebben wij ook een dagbesteding binnen hetzelfde gebouw waarmee we intensief contact hebben. Dit maakt dat je op onze locatie aan verschillende onderdelen binnen de zorg kan ‘proeven’.


Het team waar je komt te werken is een gezellig en klein team, waarin we het belangrijk vinden elkaars kwaliteiten en ervaringen te kunnen benutten. Op deze manier zorgen we samen met de bewoners voor persoonlijke, kwalitatieve en professionele zorg.
 

Functieprofiel

 • Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven.
 • Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënt.
 • Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen).
 • Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die stevig Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt.
 • Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is belangrijk bereid te zijn om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).
   

Dit bieden wij

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO gehandicaptenzorg is van toepassing.
 • Een vast dienstverband voor 18-24 uur per week, hierbij horen 2 maanden proeftijd. Wil je liever meer contracturen? Dan kijken wij samen naar de extra mogelijkheden binnen deze locatie of in combinatie met inzet elders binnen Daelzicht.
 • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur, in de functie medewerker begeleiding A.
   

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, bij voorkeur Verzorgende (IG) of Verpleegkundige.
 • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.
 • Je bent flexibel en bent in staat om mee te bewegen met zowel de client als het team.
   

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!
 

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Informatie over de functie kun je inwinnen bij Kim Schouten, waarnemend leidinggevende zorg, via telefoonnummer 0627238829.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.
 

De vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.