Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding LVB/MVB Geleen

Dienstverband

18 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij op zoek naar een leuke baan als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg waar een fijne afwisseling is aan werkzaamheden en een diverse doelgroep van cliënten aanwezig is? Waar een beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid, passie voor het werken in de zorg en jouw talent om anderen in hun kracht te zetten?

Voor het team van onze locatie Lavendelstraat/Burgemeester Lemmensstraat in Geleen hebben wij een interessante vacature voor de functie:

Medewerker begeleiding A

18 uur per week, Geleen. Meer contracturen mogelijk in overleg.

 

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het persoonlijk plan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliënten. Naast het verzorgen/verplegen is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is belangrijk bereid te zijn om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).

 

Dit bieden wij

  • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO gehandicaptenzorg is van toepassing.
  • Een vast dienstverband voor 18 uur per week, hierbij horen 2 maanden proeftijd. Wil je liever meer contracturen? Dan kijken wij samen naar de extra mogelijkheden binnen deze locatie of in combinatie met inzet elders binnen Daelzicht.
  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 2.110,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur, in de functie medewerker begeleiding A.

 

Locatieprofiel

Onze locatie Lavendelstraat/Burgemeester Lemmensstraat l in Geleen bestaat uit twee afdelingen (hoofgebouw en 7 individuele appartementen). Aan de Burgemeester Lemmensstraat wonen 12 bewoners en op de Lavendelstraat wonen 13 bewoners, allen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De begeleiding heeft een pedagogische insteek waarbij er ondersteuning geboden wordt bij de zorg en de ADL-taken, waarbij deze op momenten ook moet worden overgenomen.

 

Op de begane grond van het hoofdgebouw is een ontmoetingsruimte, centrale keuken, was- en strijkruimte en een bewonerskamer met eigen douche en wastafel. De andere bewoners wonen op de eerste en tweede verdieping in twee groepen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met wastafel. Per groep maken ze gezamenlijk gebruik van de huiskamer, douche, bad en toilet.

Op de Burgemeester Lemmensstraat delen de bewoners over het algemeen met twee personen een appartement met keuken, douche en toilet.

 

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3.
  • Je bent iemand die een hart heeft voor de zorg, maar ook iemand die stevig in zijn schoenen staat en duidelijk grenzen weet te stellen.
  • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.
  • Je bent 18 per week flexibel inzetbaar.
  • We zoeken een teamplayer met aandacht voor het individu!

 

Dit is Daelzicht


Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

 

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Heb je vragen over de procedure, neem dan  gerust contact op met Kim Schouten, waarnemend leidinggevende, via 0627238829. Tussen 1 en 21 augustus is Joep Rutten, Leidinggevende Zorg, bereikbaar via 0611773609.

De gesprekken worden gepland in overleg.

 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.