Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding gehandicaptenzorg Noord-Limburg

Dienstverband

8-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Ouderenzorg

Jij zoekt een leuke baan in de gehandicaptenzorg in Noord-Limburg. Kom eens kijken bij Daelzicht! Wij hebben verschillende interessante vacatures als medewerker begeleiding in Koningslust (tussen Sevenum en Panningen).

Medewerker begeleiding Gehandicaptenzorg
8-36 uur per week

Terrein Savelberg in Koningslust

Wat zeg je? Koningslust? Nooit van gehoord! Dat horen we vaker! In de groene omgeving tussen Sevenum en Panningen ligt dit gezellige terrein Savelberg van Daelzicht. Een terrein vol geschiedenis en een heel mooie toekomst! De komende jaren gaan hier namelijk alle zorgwoningen en dagbestedingen op de schop en komen er prachtige nieuwbouwlocaties voor in de plaats! Fijn om te wonen en te werken! Ga jij met Daelzicht deze reis aan naar een mooie toekomst?

Op Savelberg hebben we verschillende woongroepen en dagbestedingen met een diversiteit aan doelgroepen. Er zit verschil in de niveaus van deze groepen, van laag tot hoog ontwikkelingsniveau, verschillende leeftijden en bijzonderheden. Bijvoorbeeld gedragscomplex/EVB+, ernstig meervoudig beperkt, ouderen, jongeren, matig- en licht verstandelijke beperking. Elke groep heeft zijn eigen uitdagingen en bijzonderheden. Ook hebben wij een actieve flexpool en een nachtzorg op het terrein. Voor ieder wat wils dus!

Wat ga je doen?

Als medewerker begeleiding binnen Daelzicht ga je aan de slag op een van onze woongroepen of dagbestedingen en ondersteun je onze cliënten (mensen met een verstandelijke beperking). Je verleent zorg, ondersteund bij de dagelijkse verzorging en zorgt voor een zinvolle daginvulling. Jij zorgt ervoor dat onze bewoners ondanks hun beperkingen een volwaardig en mooi leven hebben! Op jouw lijf geschreven?

Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Waar zijn we naar op zoek?

  • Een afgeronde opleiding richting zorg / agogisch werk op mbo-3, mbo-4 of hbo-niveau. Heb je deze niet? Reageer dan ook vooral en wij gaan kijken naar andere mogelijkheden!
  • Je bent tussen de 8 en 36 uur flexibel beschikbaar. Ben je niet flexibel beschikbaar? Dan is misschien de flexpool iets voor jou! Dan kun je zelf je rooster bepalen. Kijk dan op Daelzicht - Flexpoolmedewerker gehandicaptenzorg (alle regio's) (easycruit.com).

Wat bieden wij

  • Direct een vast contract!
  • Een salaris conform CAO gehandicaptenzorg in FWG 35 of 40 afhankelijk van functie / doelgroep en ervaring.
  • Een organisatie met volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Interesse?

Solliciteer dan via de knop ‘Direct solliciteren’, dan kom je uit bij onze 'Open sollicitatie'. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Samen kijken we naar welke locatie voor jou de best passende match zou kunnen zijn! Een meeloopmoment behoort altijd tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met recruiter Yvonne van Bezel:

WhatsApp / telefoon: 0615265372
E-mail: yvonne.vanbezel-vanvugt@daelzicht.nl