Daelzicht zoekt een

Medewerker Begeleiding Ouderen (Gehandicaptenzorg) Tulpenhof 11-12

Dienstverband

28-30 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij een warm hart voor je medemens en haal jij voldoening uit het begeleiden en verzorgen van cliënten die jouw aandacht hard nodig hebben? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Werk jij graag in een prettige woon- en werkomgeving voor zowel cliënten als medewerkers? Heb jij affiniteit met zowel begeleidende als verzorgende taken? Dan is dit jouw baan!

Voor onze locatie Tulpenhof 11 en 12 op ons instellingsterrein in Heel hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Ouderen

28-30 uur per week, te Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als ondersteunend begeleider A geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het persoonlijk plan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning te bieden aan de cliënten. Het bieden van structuur en duidelijkheid is belangrijk. Tevens ben je werkbegeleider van 1 of meerdere stagiaires (hiervoor krijg je een specifieke opleiding aangeboden). Je werkt met je team volgens een rooster met dag, avond en weekenddiensten (geen nachten).

Locatieprofiel

Tulpenhof 11-12 bestaat uit 2 woongroepen van elk 9 oudere cliënten. Naast een verstandelijke beperking is er sprake van beperkingen die voortkomen uit onder andere neurologische en lichamelijke aandoeningen en syndroomproblematieken. De begeleiding van de cliënten van Tulpenhof varieert van toezicht houden op tot stimuleren en helpen, en het geheel of gedeeltelijk overnemen van de zorg. Er komt veel verzorging voor. Ondersteuning is gericht op leren omgaan met geleidelijke achteruitgang met behoud van vaardigheden. Tulpenhof ligt op het mooie nieuwbouwterrein in Heel, waar de omgeving volledig is aangepast op de wensen en behoeftes van onze cliënten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen de € 1861,- en € 2766,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker Begeleiding A.
  • Een vast contract van 28-30 uur per week.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
  • Een toekomst binnen Daelzicht waar aandacht is voor jouw ontwikkeling, mening en wensen!

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, een diploma SPW/MMZ-4 of HBO SPH;
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 6 december 2020. Meer weten over de procedure? Bel Sven Dekkers, recruiter, via 0611129439

Gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.