Daelzicht zoekt een

Medewerker begeleiding Vrije tijd / dagbesteding in Koningslust en Heel

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heel Koningslust Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben je iemand die volledig tot bloei komt wanneer je iets moois voor anderen kunt organiseren? Is ‘samen de schouders eronder’ jouw motto?  Heb je, naast je organisatietalent, een creatieve geest die je als vanzelf combineert met een planmatige doelgerichtheid? En heb je, niet in de laatste plaats, een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking?   

Voor onze activiteiten/ events in het kader van vrije tijd hebben we een vacature voor:  

Medewerker begeleiding Vrije Tijd  
20 uur, Koningslust en Heel   

Zo ziet jouw baan eruit 

Als medewerker begeleiding binnen team Vrije tijd, ga je aan de slag met het uitvoeren, afstemmen en eventueel initiëren van activiteiten en events op het gebied van vrije tijd op de Daelzicht locaties en terreinen. Dit zijn bijvoorbeeld terrein of locatie events rond de feestdagen of met de kermis. Dit doe je op basis van gemaakte afspraken en draaiboeken, maar jouw eigen creativiteit en improvisatievermogen zijn hierbij onmisbaar. Ook draai je horecadiensten in de 'Taveerne’ in Heel in de middag/avond en geregeld in het weekend. Je bent een echte verbinder die met een glimlach ervoor zorgt dat het afgesproken resultaat bereikt wordt.  Je werkt in het team van vrijwilligers samen met één andere vaste collega. Bij de uitvoering en afstemming van de activiteiten houd je rekening met specifieke wensen van cliënten en ouders / familie / wettelijke vertegenwoordigers cliënt(vertegenwoordigers).   

Wij bieden 

  • Flexibele diensten mede afhankelijk van de activiteiten en events die georganiseerd worden.   

  • Een actieve werkplek waarin jij je daadkracht en resultaatgerichtheid kunt laten spreken. Je zet echt iets neer.   

  • Gedreven en gezellige collega’s waar je mee gaat samenwerken. 

  • Een salaris als medewerker begeleiding A, conform inschaling FWG 35, tussen € 2.393,- en € 3.360,- bruto per maand op basis van 36 uur. 

Herken jij jezelf hierin? 

  • Je bent een vriendelijke doorpakker, en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld en wensen van anderen;   

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, zoals SPW, MMZ, Verzorgende IG; 

  • Je bent van nature behulpzaam en communiceert mondeling en schriftelijk gemakkelijk en met een goed gevoel voor de situatie; 

  • Je bent flexibel inzetbaar.  

Dit is Daelzicht 
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s! 

Belangstelling en solliciteren  
Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’.  Wil je eerst meer informatie?  Bel gerust Janne Selen-Geraets, coördinerend begeleider, via 0615624918. 

Gesprekken vinden plaats in overleg. 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.  

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.