Rooyse Wissel zoekt een

Medewerker beveiliging | 24 – 36 uur | Venray

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Oostrum Oostrum

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Voor een veiligere samenleving is meer nodig dan een goed slot op de deur

Als medewerker beveiliging draag je zorg voor de beveiliging van de forensische kliniek. Je ziet scherp toe op alles en iedereen die binnenkomt en naar buiten gaat. Ook weet jij te handelen bij alarmsituaties en voer je onder andere kamercontroles uit.

Omdat we steeds in ontwikkeling zijn en we onze beveiliging op het hoogste niveau willen houden, zijn we continu op zoek naar ervaren en gemotiveerde collega’s.

√ Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

√ Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een bijzondere werkomgeving?

Voor het onderdeel Zorg, veiligheid en werk zoeken wij, ter uitbreiding van ons team, een:

Medewerker beveiliging
24 – 36 uur

In de kliniek worden patiënten behandeld met ernstige psychiatrische problematieken. Vaak hebben de patiënten een tbs-maatregel. Veiligheid staat voorop in de hele organisatie. Je werkplek is bij de hoofdingang, maar je bent ook regelmatig in de kliniek te vinden wanneer je bijvoorbeeld de veiligheidsinspectierondes, kamercontroles en veiligheidsprocedures uitvoert of assisteert bij alarmsituaties. Je gaat onderdeel uitmaken van het team beveiliging en werkt in onregelmatige diensten.

Wat ga je als medewerker beveiliging doen?
 • Controleren van patiënten, medewerkers en bezoekers waarbij gebruik wordt gemaakt van een scan-apparaat en patiënten worden gefouilleerd
 • Ontvangen en controleren van in- en uit te voeren goederen
 • Bewaken van de diverse monitoren en panelen
 • Bedienen van het PZI-systeem en diverse administratieve taken en telefooncentrale
 • Ondersteunen bij begeleiding van patiënten
 • Als ploegleider deelnemen aan de bedrijfshulpverlening
Wat bieden we jou?

Bij ons maken niet alleen de patiënten stappen, maar jij ook!
De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.
Daarnaast bieden wij

 • Salaris afhankelijk van ervaring volgens cao GGZ, schaal 40 tussen €2.595,- en €3.541,- bruto per maand bij 36 uur
 • Jaarlijks een forensische bonus met een mooie opbouw regeling, een onregelmatigheidstoeslag en daarnaast nog een eindejaarsuitkering
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, tot een maximum van 120 kilometer per dag
 • Jaarlijks een balansbudget van €500,- bruto bij een fulltime dienst verband (36 uur), wat je kunt besteden aan inzet voor opleiding en ontwikkeling, aankoop van extra verlofuren of laten uitkeren als bruto loon
 • Jaarlijks een teamuitje, want medewerkers die op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen en waar veiligheid voorop staat vinden we belangrijk
 • Werk in een organisatie die nooit stilstaat, vooruitstrevend is en groeimogelijkheden biedt voor medewerkers en patiënten
Wat neem je mee?
 • Een afgeronde mbo niveau 2 opleiding beveiliging, aangevuld met een diploma BHV
 • Bij voorkeur werkervaring bij justitie, politie of particuliere beveiliging
 • Kennis van en inzicht in de veiligheids- en beveiligingsvoorschriften
 • Computervaardigheden en kennis van specifieke beveiligings- en receptieprogramma’s
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent integer en betrouwbaar
 • Bereidheid om onregelmatig en in weekenden te werken

Solliciteer!

Doe dit via deze pagina of stuur een mail met je motivatiebrief en cv naar solliciteren@derooysewissel.nl vóór woensdag 7 augustus 2024.

Voor iedereen die bij ons komt werken vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Voor sommige functies is een VOG-P nodig. Wil je daar meer over weten klik dan hier.

Meer weten?

Wij staan je graag te woord om je meer te vertellen over de vacature. Bel daarvoor met Henk Manders (Clustermanager Zorg, Veiligheid en Werk), via telefoonnummer 088-3720000. Wil je alvast een betere indruk krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan? Bekijk dan zeker ook de bedrijfsfilm op onze website en beluister onze podcast ‘tbs’ via Spotify of NPO 1.

Wil jij alvast kennismaken met een van je toekomstige collega’s? Lars verteld je graag over het werken al beveiliger.

Wil je alvast een kijkje nemen achter de hoge hekken? Kijk dan naar onze vijfdelige serie van L1.

De Rooyse Wissel. Jij. Wij. De maatschappij.

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier kunnen terugkeren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

De Rooyse Wissel is een onderdeel van VIGO.