Maastricht UMC+ zoekt een

Medewerker Brugpoli

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar collega’s die het een uitdaging vinden om te multitasken en hier ook een echte uitdaging in zien. Omdat we een klein team zijn verwachten we van jou dat je je flexibel opstelt, maar zeker de patiënt centraal stelt. Ben jij die duizendpoot die wij zoeken?
Samen met je nieuwe collega’s zorg je voor de patiënten die onze poli bezoeken. De nadruk ligt op het administratieve verwerkingsproces. Hierbij valt te denken aan het plannen van afspraken, beantwoorden van de telefoon en postverwerking. Soms kan dit afgewisseld worden met een korte medische handeling bijvoorbeeld een patiënt aan de automatische bloeddrukmeter leggen.

Onze poli bestaat uit 13 spreekkamers met 3 balieplekken en daarnaast een backoffice.
Daar we maar 3 balieplekken hebben regel je de afspraken voor alle specialismes, waarbij je rekening houdt met de specifieke afspraken. Je bent dus heel afwisselend bezig. Zo maak je het ene moment een controle-afspraak voor een patiënt de voor zijn diabetescontrole komt bij óf de arts, óf de diabetesverpleegkundige óf de diëtist, en het andere moment regel je een MRI voor een patiënt van de afdeling neurologie. Vervolgens maak je weer een afspraak voor een colonoscopie voor een patiënt die de poli bezocht heeft voor het bevolkingsonderzoek Darmkanker. Daarnaast kun je nog patiënten oproepen die verwacht worden op de sportspreekuur, jichtspreekuur, osteoporosespreekuur of je spreekt een screening bij de kinderarts af. In de backoffice wordt de telefonie gedaan, voorbereiding en afhandeling van het spreekuur en het oproepen van patiënten.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde opleiding MBO opleiding bij voorkeur ervaring in de medische sector
 • Kennis van Sap
 • Affiniteit met MS Office
Ben jij iemand die
 • de patiënt centraal stelt
 • stressbestendig is
 • zelfstandig kan functioneren
 • flexibel is
 • gewend is in een hectische omgeving te werken
 • collegiaal is
 • een echte teamplayer is
dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Brugpoli is een multidisciplinair spreekuurcentrum waar we met 6 collega’s voor 10 medische vakgroepen de spreekuren verzorgen.
Omdat wij al multidisciplinair werken kan onze afdeling gezien worden als een voorloper op de poli van de toekomst.

Aanstelling
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 32 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc. Bij goed functioneren is de intentie om deze overeenkomst na 1 jaar om te zetten in een vast dienstverband.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.915,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 3 juni 2022.