Mondriaan zoekt een

Medewerker Catering

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Het Facilitair Bedrijf van Mondriaan zoekt een enthousiaste en ambitieuze medewerker catering (20 uur p.w.). De standplaats is Maastricht maar het kan voorkomen dat je op de locatie Heerlen wordt ingezet. Jij vindt persoonlijke service en gastvrijheid vanzelfsprekend. Je bent een echte alleskunner die ervan geniet om net dat beetje extra te geven. Het verzorgen van de warme maaltijden voor onze patiënten of het runnen van het bedrijfsrestaurant samen met je collega’s geeft jou energie.

Meer weten? Kom kennismaken!

Past deze functie bij jou?

Het Facilitair Bedrijf is een stafdienst waarbij diensten en producten, op basis van dienstverleningsovereenkomsten, aan in- en externe klanten worden geleverd. Als medewerker catering maak jij onderdeel uit van het Hospitality-team. Met een gastvrije houding en met ondersteuning van jouw Hospitality-collega’s (buddysysteem), bied jij onze patiënten, medewerkers en bezoekers een warm welkom in onze restaurants en winkeltjes.

Als medewerker catering word je ingezet bij het bereiden van de maaltijden voor onze patiënten, in onze restaurants, in de winkeltjes en voor het verzorgen van vergaderingen en evenementen. Je komt terecht in een collegiaal en zelfstandig team waar gastvrijheid, samenwerking, gast- en kwaliteit gerichtheid, stressbestendigheid en flexibiliteit belangrijke waarden zijn. Jij deelt deze waarden en met jouw positieve houding sluit jij daar mooi op aan.

Wat ga je doen?
 • Sta je ingepland in het restaurant? Dan ruim je bestellingen in en zorg je ervoor dat alles klaar staat voor de lunch (broodjes, salade- en yoghurtbar). Je loopt snel nog een rondje door het restaurant om te checken of alles er netjes bij staat. Tijdens de lunch sta je bij één van de uitgiftepunten of zit je aan de kassa en na afloop help je met opruimen, help je mee met de afwas en zorg jij er samen met je collega’s voor dat alles schoon is;
 • Tijdens de diensten in ons winkeltje ben je het aanspreekpunt voor onze patiënten en bezoekers die een kop koffie komen halen, een boodschap komen doen of een broodje bij je bestellen;
 • Heb je ‘bereidingsdienst’, dan zorg jij ervoor dat de bestelde maaltijden op tijd klaar zijn en naar de afdelingen gebracht kunnen worden;
 • Jij zorgt ervoor dat de Vergaderingen & Evenementen succesvol verlopen;
 • Naast bovengenoemde taken is ons team ook verantwoordelijk voor de koffiemachines in de pantry’s.

Dit neem je mee
 • Gastvrijheid zit in jouw DNA; super enthousiast, representatief en proactief;
 • Met jouw basis computervaardigheden zit het ook wel goed;
 • Werken in een team vind je leuk, maar solo de handen uit de mouwen steken is voor jou ook geen enkel probleem;
 • Bij jou staat de gast écht op nummer 1; je wilt altijd de beste service en ervaring bieden. Je hebt ervaring binnen horeca of catering en aarzelt niet om binnen andere afdelingen je handen uit de mouwen te steken;
 • Je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet makkelijk afgaat;
 • Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn dik in orde, je kunt je goed inleven in de klant waardoor deze zich begrepen voelt.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.032,-- en maximaal €2.870,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 25 - CAO GGZ, kernfunctie medewerker facilitair 3). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariska Schuurmans, teamleider Hospitality, bereikbaar op het nummer: 06 - 3113 6045.

Solliciteren kan tot 29 juli 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.