Cicero Zorggroep zoekt een

Medewerker Catering, Op den Toren, Nuth (16 uur per week)

Dienstverband

16 uur

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Nuth

Werkvelden

Ouderenzorg

Medewerker Catering, Nuth (16 uur per week) 

Heb jij een passie voor gezond eten en drinken, vind je het leuk om te werken met ouderen en heb je ervaring in de catering? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een collega medewerker catering voor 16 uur per week bij zorgcentrum Op den Toren in Nuth.

Wat ga je doen?
Het restaurant van ons zorgcentrum Op den Toren een centrale plek waar bewoners, familie, collega’s en mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een hapje en/of een drankje. Samen met je collega’s verzorg je de catering op een dusdanige manier dat er een aangename, gastvrije en huiselijke sfeer heerst. Met veel plezier serveer je gerechten die op de kleine kaart staan. Je presenteert de maaltijden op een aantrekkelijke manier waardoor je de maaltijdbeleving van onze bewoners optimaliseert. Je inlevingsvermogen en respectvolle omgang is hierbij van groot belang.

Ten slotte verzorg je zelfstandig de catering bij bijeenkomsten vergaderingen, recepties, verjaardagen en andere aangelegenheden en ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van de zowel het restaurant als de keuken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

●        Je beschikt minimaal over een afgeronde vmbo-opleiding (bij voorkeur richting horeca en/of facilitair).

●        Je beschikt bij voorkeur over horeca-ervaring en relevante kennis van sociale hygiëne en HACCP-richtlijnen.

●        Je gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.

●        Je bent flexibel ten aanzien van je werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (tussen 8.00 uur en 19.00 uur).

Wat bieden wij jou?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg,- Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 20 (minimaal € 1.827,93 bruto per maand en maximaal € 2.415,28 bruto per maand). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Direct solliciteren?

Klik op de button ‘Solliciteer direct’ en vul vóór maandag 25 oktober 2021 het sollicitatieformulier in!

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 3 november 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.