Maastricht UMC+ zoekt een

Medewerker Centrale Bloedafname

Dienstverband

18 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als medewerker Centrale Bloedafname ben je 95% van je werkzaamheden bezig met het afnemen van bloed bij patiënten (volwassen en kinderen) in het MUMC+. De overige 5% van je werkzaamheden bestaan uit administratieve werkzaamheden. Je stelt patiënten op hun gemak en zorgt voor een zorgvuldige afname van het bloed. Je beoordeelt de volledigheid van de personalia van de patiënt en de bloedmonsters. Je stemt het materiaal af op de aanvraag en neemt bij onduidelijkheden over de onderzoeksaanvraag contact op met de aanvrager. Tevens draag je zorg voor het juiste transport van het materiaal.
Bij een tweede uitbraak COVID-19 zullen je werkzaamheden met name bestaan uit het screenen van pre-operatieve patiënten middels afname van swabs.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een klantgerichte en empatische instelling waarmee je ervoor zorgt dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. We zoeken nieuwe medewerkers die collegiaal zijn en teamgeest voorop hebben staan. Je werkt accuraat en respectvol en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden zowel richting patiënt en je collega's.
Naast bovenstaande beschik je over:
  • Afgeronde MBO opleiding richting gezondheidszorg, bijvoorbeeld Doktersassistent of Verzorgende IG;
  • Kennis van prik- en testmethoden, medische terminologie en informatiesystemen.
Indien je niet beschikt over een afgeronde opleiding in de Gezondheidszorg en geen ervaring hebt met prik- testmethoden verzoeken wij je niet te solliciterer

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Centrale Bloedafname is onderdeel van het Centraal Diagnostisch Laboratorium. Binnen het MUMC+ draagt de afdeling zorg voor de bloedafname van circa 950 patiënten per dag welke afkomstig zijn van huisartsen, poliklinieken en verpleegafdelingen.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 18-24 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Bij een nieuwe uitbraak COVID-19 zullen je werkzaamheden tevens op zaterdag plaatsvinden.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.839,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A05 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.