Zuyderland zoekt een

Medewerker cliëntgebonden schoonmaak Zorgcentrum De Egthe

Dienstverband

18-22

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Echt

Werkvelden

Overige

Voor het gezellige zorgcentrum de Egthe in Echt zijn we op zoek naar 2 medewerkers cliëntgebonden schoonmaak voor 18-22 uur per week (exact aantal uur per week in overleg bepaald)

Samen met je (zorg)collega’s lever jij een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten en zorg je met veel enthousiasme en inzet voor een schone en aangename leef- en woonomgeving.

Dus ben jij die schoonmaakmedewerker die beschikt over een groot zorghart en op zoek is naar een nieuwe werkplek, solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

 • Je bent werkzaam binnen één van de zorgafdelingen van zorgcentrum de Egthe waar je deel uitmaakt van een fijn en hecht team waarin je nauw samenwerkt met je zorgcollega’s en je collega’s cliëntgebonden schoonmaak;
 • Je zorgt voor een schone woon- en leefomgeving van onze cliënten (zowel natte als droge schoonmaak) waarbij je voldoende tijd en ruimte hebt om een praatje te maken en cliënten, daar waar gewenst, te betrekken bij de schoonmaak van hun woonruimte. Je vormt dan ook een hechte band met cliënten en je levert op deze wijze een belangrijke bijdrage aan hun welbevinden;
 • Je verricht daar waar nodig huishoudelijk werkzaamheden in de afdelingskeuken (bijvoorbeeld afwas en inruimen van nieuwe voorraad) en in de gemeenschappelijke ruimtes van de cliënten. Daarnaast biedt je ondersteuning bij de reiniging van verpleeg- en zorgartikelen;
 • Alle schoonmaakwerkzaamheden voer je uit volgens de geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften;
 • Je wordt gemiddeld 4 dagen per week ingezet (kan ook in het weekend zijn) waarbij werktijden bespreekbaar zijn (ochtend/middag). Een vaste vrije dag per week is bespreekbaar.

Wie ben jij?

 • Je kiest bewust om in de ouderenzorg te werken, deze doelgroep spreekt je erg aan;
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op lbo/vmbo-niveau en hebt ervaring opgedaan met professionele schoonmaak;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je legt gemakkelijk contact en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. In je werk kun je gemakkelijk communiceren met zowel cliënten, familieleden als je (zorg)collega’s.

Wat bieden wij?

 • In eerste instantie een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging, bij de grootste werkgever van Limburg;
 • 18-22 uur per week (exact aantal uur per week in overleg bepaald);
 • Salaris op basis van FWG 15 van de CAO Ziekenhuizen (minimaal €13,00 bruto per uur en maximaal €15,44 bruto per uur);
 • Reiskostenvergoeding, jaarlijks vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) volgens CAO Ziekenhuizen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder korting via de collectieve zorgverzekering, een sportabonnement met korting, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd;
 • Wij bieden jou als Zuyderland-medewerker daarnaast tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie (zorgcentra, hospices, ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en huishoudelijke hulp.

 

Interesse? 
Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Kathinka van Hoesel, unitmanager, telefoonnummer: 06-12406865.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.