Stichting Pergamijn zoekt een

Medewerker communicatie

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Medewerker communicatie

Sittard

20 uur

Waar kom je terecht?

Stichting Pergamijn begeleidt en ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op diverse locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Wil je meer weten over wie we zijn en wat we doen? Check dan zeker ‘Over ons’ op deze website. (link)

Pergamijn is in volle ontwikkeling en timmert volop aan de toekomst. Ook op gebied van marketing en communicatie zijn er flinke ambities en ligt er werk op de plank. Uniek aan Pergamijn als werkomgeving voor een communicatieprofessional? Dat is dat je niet alleen voor onze cliënten werkt, maar vaak ook samen mét hen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een video, een fotoshoot of een project in samenwerking met ons Mediateam!

Team marketing en communicatie bestaat -met jou erbij- uit twee personen en ontvangt leiding van de bestuurssecretaris. Samen met onze senior marketing- & communicatieadviseur vorm jij een sterke tandem met de vrijheid om bestaande en nieuwe paden te verkennen. Je bouwt mee aan een kleurrijk merk en een sterke positie van marketing en communicatie, binnen én buiten Pergamijn. Zowel op vlak van customer als employer brand liggen er nog mooie uitdagingen en projecten op je te wachten.

Wie zoeken we?

Pergamijn zoekt een gedreven en hands-on collega met zin voor initiatief en passie voor storytelling & digitale media.
  • Communicatieplannen uitwerken én uitvoeren, dat is jouw pakkie-an. Je beantwoordt communicatievragen niet alleen met een doordacht advies, je werkt hier ook gelijk een plan voor uit en bent zelf kartrekker in de uitvoering. Of het nou gaat om een kleine opdracht of een omvangrijk project, je staat je collega’s met raad en daad bij.
  • Je meet, analyseert en evalueert de uitkomsten van die plannen ook. Je stuurt op basis hiervan bij en koppelt terug aan het management.
  • Digitale media zijn jouw ding. Je kunt vlot overweg met contentplanning, contentcreatie en webcare op sociale media en hebt enige kennis van advertising. Ervaring in het beheer van websites is ook mooi meegenomen.
  • Binnen Pergamijn gebeurt veel moois en leuks, elke dag! Zo gewoon maar zo bijzonder. Die – vaak onvertelde- verhalen en verborgen parels? Je popelt om ze te gaan vertellen. Je weet ze om te zetten in diverse contentvormen: teksten, foto’s, video, infographics,… voor diverse kanalen. En dit op maat van onze verschillende doelgroepen: professioneel en zakelijk voor de ene, warm en enthousiast voor de andere, laagdrempelig en toegankelijk wanneer nodig.
  • Copywriting voor allerlei uitingen en kanalen vormt een stevig aandeel in je werkzaamheden. Je hebt dan ook een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
  • Toveren met allerlei applicaties en tools vind jij de max. Denk onder meer aan website CMS, e-mailingtools, Sharepoint, Canva, video-apps, Trello,…

Verder heb je een afgeronde opleiding in marketing en communicatie op HBO-niveau en misschien ook al een paar jaartjes ervaring op de teller. Affiniteit met de zorg is meegenomen, maar het belangrijkste is dat je openstaat voor het werken binnen deze maatschappelijk waardevolle sector.

Wat bieden we?

Pergamijn is een organisatie die investeert in leren & ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Je hebt toegang tot diversen producten en diensten op het gebied van gezondheid, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid via de Werkwinkel van Pergamijn.
  • Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • 144 verlofuren per jaar en de Regeling Balansverlof; Een salaris in overeenstemming met de CAO gehandicaptenzorg; schaal 55 (min. €3.123,- max. €4.575,- o.b.v. 36 uur) afhankelijk van je opleiding en/of ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in daaropvolgende jaren, vakantietoeslag van 8%.

Pergamijn biedt verder een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering, een WGA-Hiaatverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Je werkplek

Je vaste standplaats is ons kantoor in Sittard (Mercator 2).

Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij.

Sittard is goed te bereiken vanuit Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond, Maasmechelen, Maaseik en Kinrooi.

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Eva Wijnands, bestuurssecretaris. Tel: 06-14886688
Wil je de recruiter spreken, bel dan naar 0475-479 666.

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een gesprek met Eva Wijnands, bestuurssecretaris en Anja Völler, recruiter en een gesprek met een collega.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.