Land van Horne zoekt een

Medewerker dienstverlening voor zorgcentrum Rust in Roy

Dienstverband

12 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Stramproy

Werkvelden

Ouderenzorg

Plaats in de organisatie
In het gemoedelijke Stramproy, net tegen de Belgische grens, ligt Rust in Roy. Veel omwonenden komen naar Gasterie De Noaber, dat dezelfde gemoedelijke sfeer kent als het dorp. Je kunt er terecht voor een kleine versnapering, een kopje koffie of het menu van de dag. 

Dit is jouw takenpakket
Je verricht voornamelijk keukenwerkzaamheden in de broodkeuken en de afwaskeuken (in- en uitruimen van de vaatwasmachine en opruimen van schone vaat). Daarnaast help je mee in Gasterij 'De Naober' met diverse werkzaamheden zoals het serveren van maaltijden, hapjes en drankjes.

Jouw profiel?
Op locatie Stramproy werk je in een team dat staat voor alles dat met eten, drinken en gastvrijheid te maken heeft. Om deze functie goed te kunnen vervullen, bent je dienstverlenend, gastvrij, representatief en vind je het leuk om in de ouderenzorg aan de slag te gaan.

Ons aanbod
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur bedraagt ongeveer 12 uur per week. De werktijden liggen van maandag t/m vrijdag tussen 07.15 - 10.15 uur, uitzonderingen daar gelaten. Daarnaast wordt er verwacht dat je gemiddeld eenmaal per twee weken in het weekend wilt werken. Salariëring geschiedt in functiegroep 15 (je start met een salaris van € 12,10 bruto per uur), exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO-VVT. Daarnaast biedt Stichting Land van Horne ook nog een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, pc en telefonie via FiscFree en collectieve kortingen op verzekeringen en fitness.

Heb jij zin om bij onze stichting in de ouderenzorg aan de slag te gaan?
Solliciteer dan vandaag nog via de button 'solliciteer direct'. Je bent meer dan welkom. Heb je nog vragen? Bel dan met de heer Jan Geelen, teamleider catering, tel. 088 987 89 16.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 januari 2023.