Daelzicht zoekt een

Medewerker Financiële Administratie

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Heb jij een financieel-administratieve achtergrond en ben je op zoek naar een leuke brede functie op een financiële administratie in de Zorgsector? Ben jij, vanuit je vak gemotiveerd en kundig en als collega ‘hartelijk met humor’ ? Dan leren wij jou graag kennen.

Voor onze financiële administratie hebben wij een vacature voor:

Medewerker Financiële Administratie

36 uur -  vast dienstverband - Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Als Medewerker Financiële Administratie bij Daelzicht kom je te werken in een team van 8 hardwerkende gezellige collega’s. Binnen deze functie voer je zelfstandig en in teamverband een breed scala aan administratieve taken uit, zoals het controleren en verwerken van inkoopfacturen, verwerken van de bank- en kasboeken, opstellen van verkoopfacturen en maken van memo’s voor het voeren van een correcte boekhouding. Ook heb je telefonisch contact met leveranciers en collega’s van andere afdelingen om snel zaken af te stemmen. Een afwisselende functie met de mogelijkheid tot het uitbreiden van je werkzaamheden, waarbij plezier in het werk en tussen collega’s erg belangrijk is. Met jouw inspanningen draag je indirect bij aan het leveren van zorg aan de cliënten van Daelzicht.

De financiële administratie is gevestigd op het kantoor in Heel, samen met alle andere ondersteunende diensten die gezamenlijk de zorg binnen Daelzicht ondersteunen en faciliteren. De financiële administratie is de basis voor een gezonde financiële bedrijfsvoering. De primaire taak van de financiële administratie is het juist, tijdig en volledig vastleggen van alle financiële gegevens t.b.v. de informatievoorziening naar interne en externe klanten. Tevens dienen deze gegevens als basis voor de jaarrekening.

Dit bieden wij

  • Een afwisselende werkplek in een prettige, collegiale sfeer;
  • Een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling FWG 30/35 tussen € 1.906,- en € 3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Medewerker administratie (grb-deb-cred-prod-sbh);
  • Een vast contract voor 36 uur per week.

Herken jij jezelf hierin?

  • Als medewerker administratie beschik je over een afgeronde boekhoudkundige opleiding op minimaal mbo-4 niveau, of je bent een HBO-er die als startfunctie bewust voor deze functie kiest;
  • Je hebt werk- en/of stage-ervaring in het financiële werkveld (met name ook crediteurenadministratie);
  • Je communiceert op een fijne manier met gevoel voor de situatie met in- en externe klanten;
  • Je bent een hulpvaardige, kundige en sympathieke collega die ontspannen en doelgericht te werk gaat, ook op momenten dat de werkdruk toeneemt (bijvoorbeeld tijdens de maandafsluiting)
  • Je computer skills zijn ruim op orde: je kunt o.a. goed overweg met Excel en je kunt jezelf nieuwe digitale systemen snel eigen maken;

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Marc Laeven via 06-21893760.

De sollicitatiegesprekken worden gepland na het sluiten van de sollicitatietermijn.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.