DeSeizoenen zoekt een

Medewerker financiën, 32-36 uren per week Locatie Bronlaak te Oploo

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
DeSeizoenen is voor de financiële administratieop korte termijn op zoek naar een enthousiasteMedewerker Financiële Administratie voor 32-36 uur per week. De standplaats is locatie Bronlaak in Oploo.

Wat ga je doen?
 • Je verzorgt één of meerdere (sub) administraties, inclusief de debiteuren- en crediteurenadministratie. Wij maken gebruik van de systemen Afas en Spend Cloud van Visma Proactive.
 • Je controleert de ontvangen gegevens, signaleert afwijkingen en vraagt ontbrekende gegevens op.
 • Je verwerkt journaalposten en boekt kas, bank en memoriaal boekingen.
 • Je draagt zorg voor het opschonen van tussenrekeningen.
 • Je onderhoudt contacten met diverse in- en externe personen/instanties met betrekking tot financiële gegevens en vragen over het gebruik van de in de organisatie gebruikte systeem Spend Cloud.
 • Je signaleert benodigde aanpassingen in de betreffende systemen en/of processen.
 • Je rapporteert direct aan de manager Financiën en Bedrijfsvoering.

Wat vragen we van jou?
 • MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het systeem Spend Cloud van Visma ProActive en het boekhoudpakket van AFAS is een pré.
 • Nauwkeurigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid, analytisch vermogen, uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, overtuigingskracht, geduld en een zelfstandige werkhouding.
 • Kennis van of affiniteit met de gehandicaptenzorg is een pré.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met fijne arbeidsvoorwaarden en gevarieerd werk in een enthousiast team. De functie is conform CAO GHZ ingedeeld in FWG 45 tussen €2.605,- en €3.640,- bruto per maand op fulltime basis en een vaste eindejaarsuitkering. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. Het dienstverband wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, met de intentie om deze vervolgens voort te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Midden in de bossen bij Oploo vind je onze gemeenschap Bronlaak. Hier wonen en werken zon 200 bewoners. Overdag serveren ze bijvoorbeeld koffie in de lunchroom, produceren ze kachelhout in de natuur, maken ze vazen en schalen in de potterij en wieden ze het onkruid in de tuinderij. Elke bewoner werkt op zn eigen niveau, volgens een vast dagritme.Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk!

Meer weten?

Wil je nog wat vragen voordat je solliciteert? Bel dan met Eric Aalbers 0485-388900

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!