Koraal zoekt een

(Medewerker) Groepsbegeleider - Maasveld

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Maasvelderweg 9A02 zoeken we een (Medewerker) Groepsbegeleider voor 28 uur per week. Het betreft een functie t.v.v. zwangerschapsverlof met de mogelijkheid tot verlenging.


Over de functie


Maasvelderweg 9A02 is een afdeling op de centrale locatie van Maasveld. Er wonen 8 ouder wordende bewoners variërend in de leeftijd tussen de 50 en 80 jaar. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het accent ligt op verzorging en verpleging. De bewoners hebben behoefte aan ondersteuning en begeleiding t.a.v. het in stand houden van vaardigheden en de achteruitgang hierin. Zorgen voor een veilige en sfeervolle woonomgeving is een belangrijk onderdeel van jouw taken.

Over de locatie

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Wat bieden wij?

Een leuke baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep. Boeiend werk in enthousiaste en ervaren teams! En volop ontwikkelmogelijkheden.
 • Een contract van 28 uur voor de duur van een zwangerschapsverlof, met de mogelijkheden tot verlenging. Ook een vaste overeenkomst behoort tot de mogelijkheden binnen Koraal. Ingangsdatum zo spoedig mogelijk.
 • Inschaling van de functie vindt plaats aan de hand van opleiding(sniveau) en werkervaring.
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden , een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een diploma V erzorgende IG of Verpleegkundige (BIG geregistreerd), MBO 4 MMZ of HBO Social Work of een andere verwante HBO opleiding.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en je bent stressbestendig.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je kunt een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en uitvoeren van begeleidingsplannen.
Verder….
 • ben je een enthousiaste persoonlijkheid die open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg voor mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • vind je het een uitdaging om in een nieuwe omgeving van een huis een thuis te maken.
 • stel je de cliënt centraal en pas je je werkzaamheden daarbij aan.
 • de uren worden per week over meerdere dagen verspreid.
 • vind je het geen probleem om in wisseldiensten te werken (géén nachtdiensten).
Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bruni Graus (teammanager) via 06 - 511 83 594.