Parc Imstenrade zoekt een

Medewerker Horeca Parc Imstenrade, Heerlen

Dienstverband

14 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Medewerker Horeca Parc Imstenrade, Heerlen

14 uur per week

Ben jij een echte horecatijger, maar wil je wel een beter uurloon en op tijd klaar zijn met je mooie werk? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Onze locatie Parc Imstenrade ligt mooi in het groen in Heerlen Zuid. We bieden 24 uurs verpleegzorg voor ouderen met dementie. Ook zijn er appartementen voor zelfstandig wonen met de mogelijkheid van thuiszorg. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend, maar ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we de wensen van onze bewoners te vervullen.

Wat ga je precies doen?

Je verzorgt voor de bewoners de maaltijden en het drinken. Dit doe je van A tot Z; je zorgt voor de bereiding van de maaltijd in de afdelingskeuken en waar nodig begeleid je bewoners bij de maaltijden en bij het drinken, daarna zorg je ervoor dat alles weer netjes opgeruimd is. Je werkt uiteraard volgens de HACCP normen. Op Parc Imstenrade werk je in een team van meerdere medewerkers horeca en werk je nauw samen met ons verzorgend personeel en vrijwilligers.

Jouw werkuren zijn verdeeld over ongeveer 3 dagen ( ook de weekenden om de week) tussen 8.00 uur en 21.00 uur. Je werkt 5 of 6 uurs diensten. Samen met je directe collega's maak je de roosterplanning.

Wat neem jij mee?

Je bent allereerst gastvrij, sociaal en collegiaal. Daarnaast heb je ervaring in de horeca en ben je bekend met het werken volgens de HACCP-normen. Je bent een aanpakker, zelfstandig en energiek.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een leuke functie in de ouderenzorg, waarbij jouw mening wordt gewaardeerd
  • Een goede inwerkperiode
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT FWG 20 (uurloon 12,22 en max. 15,43 bruto per uur)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze 'Solliciteer direct'-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp dan gerust op 06-10475176 of mail even naar werken@vitalisgroep.nl.