Zuyderland zoekt een

Medewerker Horeca Zuyderland Zorgcentra, locatie Susteren en Sittard

Dienstverband

20

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Overige

Voor zorgcentrum Vastrada in Susteren zijn we voor de horecavoorziening van deze locatie op zoek naar een parttime horecamedewerker (20 uur per week). Ben jij die horecamedewerker die zelfstandig, zeer klantgericht, gastvrij en met veel enthousiasme te werk gaat en beschik je over een afgeronde, relevante opleiding op mbo-2 niveau (bij voorkeur koksopleiding)? Lees dan snel verder en solliciteer!

Wat ga je doen?

 • Samen met je collega’s lever jij een belangrijke bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten en zorg je met veel enthousiasme en inzet voor een gastvrije en gezellige sfeer in het restaurant. Hierbij stel je de wensen en behoeftes van onze cliënten centraal.
 • Op vriendelijke en gastvrije wijze ontvang je in- en externe gasten in onze ontmoetingsruimte en begeleid je hen in hun vraagstellingen op het gebied van eten & drinken. Je bent daarbij alert op (veranderende) wensen van de gasten en draagt zo nodig suggesties aan bij het management voor bijstelling in het assortiment.
 • Je verricht voorbereidende werkzaamheden vanuit de keuken en je bent in staat om geheel zelfstandig (warme) gerechten te bereiden voor grotere groepen cliënten. Bij afwezigheid van de kok ben jij in staat de keuken zelfstandig te “draaien”. Bij speciale gelegenheden en/of festiviteiten assisteer je bij de bereiding van speciale verstrekkingen (waaronder buffetten) en serveer je versnaperingen en dranken.
 • Je signaleert tekorten in de voorraad producten en/of voedingsmiddelen ten behoeve van de horecavoorziening en/of de winkel. Desgewenst plaats je bestellingen en/of vult de voorraad aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het betaal- en registratiesysteem en maak je dagelijks de kas op en zorg je voor een correcte afhandeling.
 • Je reinigt en onderhoudt de gebruikte apparatuur, materialen en ruimten. Eventuele (technische) gebreken meld je aan de unitmanager of vakkundige horeca. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met inachtneming van de hygiënevoorschriften (HACCP).

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een relevant diploma op mbo-niveau 2 (bij voorkeur koksopleiding) en ruime werkervaring in de horeca. Daarnaast beschik je over aantoonbare kennis van voorraadbeheer en hygiënevoorschriften (HACCP).
 • Je hebt affiniteit met het werken binnen de ouderenzorg, legt gemakkelijk contact met mensen en bent klantgericht en hulpvaardig.
 • Je bent fysiek belastbaar als gevolg van lopen, langdurig staan en tillen.
 • In je functie ga je systematisch, ordelijk en hygiënisch te werk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over voldoende computerkennis en computervaardigheden.
 • Je bent flexibel inzetbaar en door de week en om het weekend beschikbaar tussen 08.00 uur  en 20.00 uur (je werkrooster is minimaal 1 maand van tevoren bekend).

 Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar.
 • De arbeidsduur bedraagt 20 uur per week.
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 25 (minimaal €11,58 bruto per uur en maximaal €16,67 bruto per uur exclusief eventuele onregelmatigheidstoeslagen).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurens.Russing, unitmanager Horeca Vastrada, via telefoonnummer: 06-30465415.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1719/medewerker-horeca-zuyderland-zorgcentra-locatie-susteren