Mutsaersstichting zoekt een

Medewerker HR Services

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief.

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Voor het team HR zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van:

 

Medewerker HR Services

32-36 uur per week

 

 

De afdeling HR binnen de Mutsaersstichting is een dynamische afdeling, die volop in beweging is. Wij geloven erin dat we onze medewerkers op een zo goed mogelijke manier faciliteren waardoor zij de best mogelijke zorg aan de cliënten kunnen leveren vanuit de HR visie “trots op eigen werk”. Dit doen wij door een verbindende en betrouwbare partner te zijn die verantwoordelijkheid neemt.

Wij stellen kaders en leveren maatwerk op alle niveaus waarbij cultuuraspecten van de Mutsaersstichting uitgedragen worden vanuit onze HR expertise. HR is een verbindende kracht tussen individuen, teams en netwerkpartners. HR ontwikkelt en geeft mede richting aan de kaders voor alle partners van het shared service center waardoor kernwaarden worden overgedragen en kwaliteiten worden geborgd.

 

Wat ga je doen?
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit een breed scala aan administratieve werkzaamheden op het gebied van verzuim, opleidingen en het functionele beheer van het roostersysteem (InPlanning).


Je bent verantwoordelijk voor het roostersysteem en ondersteunt de roosterplanners met applicatie gerelateerde vraagstukken. Je levert een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het roostersysteem en je staat in nauw contact met de leverancier. Tevens hou je je bezig met inrichtingsvraagstukken. Het oplossen van problemen staat op je lijf geschreven. Je voorziet medewerkers en leidinggevende van informatie met betrekking tot HR regelingen, processen en procedures zoals die gelden binnen de Mutsaersstichting. Je sluit regelmatig aan bij werkoverleggen en je ondersteunt de HR Adviseurs door het opstellen van rapportages en managementinformatie. Ook draag je bij aan het optimaliseren van HR processen en up-to-date houden van procedures en formulieren.

 

Uiteraard behoren ook diverse HR-gerelateerde projecten tot jouw werkzaamheden en speel je een belangrijke (voorbereidende) rol bij het uitbetalingsproces van de salarissen.

 

Wie zoeken wij?
Eerlijk is eerlijk, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. De dagen vliegen voorbij en meermaals opnieuw moeten prioriteren is voor jou geen probleem. Je bent sterk in samenwerken maar je kan

ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je pro-actief en positief ingesteld en word je blij van een divers takenpakket waarbij je accuraat te werk gaat. Je bent ondernemend, neemt een verantwoordelijke houding aan en je hebt het lef om je collega’s op hun verantwoordelijkheid aan te spreken. Je bent doelgericht, oplossingsgericht en een harde werker die zich niet snel uit het veld laat staan door de dynamiek van de organisatie. Onder stress houd jij je hoofd koel. Je hebt een HBO werk- en denkniveau in de richting van Personeel en Arbeid of HRM.  Kennis van cao GGZ,  InPlanning en AFAS is een pré.

 

Wat kan je van ons verwachten?
Mutsaersstichting is een platte organisatie die werkt met resultaatverantwoordelijke teams. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Jouw werk is zinvol én gevarieerd. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in FWG 45 (€1955 - €3326) bruto per maand uitgaande van een werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Laura Coenen, HR Adviseur 06-10 88 92 37.

 

Meteen solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan het functieprofiel, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 21-25 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 16 mei 2021.