Vivantes zoekt een

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Dienstverband

20 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Zorg jij er graag voor dat alle ruimtes schoon en op orde zijn? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
De appartementen, algemene ruimtes, kantoren én sanitaire voorzieningen vallen allemaal onder jouw schoonmaakgebied. Hierbij ga je ook voorraden aanvullen zodat jouw collega’s ongehinderd kunnen werken, dan kun je bijvoorbeeld denken aan incontinentiemateriaal of handdoeken.

Verder kom je regelmatig bij onze bewoners en vind je het leuk om een praatje te maken. Naast al deze taken heb jij ook een belangrijke signalerende functie. Je signaleert bijzonderheden en behoeften vanuit bewoners en maakt dit kenbaar bij je zorg collega. Zo zorgen we er samen voor dat onze bewoners de juiste zorg en aandacht krijgen.

Wat vragen wij?
 • Ervaring met hygiëne en de toepassing van voorgeschreven schoonmaakmiddelen. Daarnaast heb je ook al enige ervaring met de bediening van schoonmaak apparatuur, zoals een schoonmaakkar.
 • Je bent een echt mensen-mens, energiek en spontaan. Daarnaast heb je een open en benaderbare houding zodat zowel collega’s als de bewoners bij jou terecht kunnen en zich snel thuis voelen.
 • Je bent betrouwbaar zodat we samen aan een stabiel team kunnen bouwen.
 • Je bent flexibel en zet graag een stapje extra voor anderen. Ook ben je flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden. Weekenden werk je om en om.
 • Je bent betrokken en professioneel. Je weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker is dan ooit, en draagt hier dan ook graag aan bij.

Wat bieden wij?
 • Een brutosalaris in FWG 15 tussen de €2.165,25 en €2.616,15 bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. In oktober 2024 volgt hier bovenop nog een cao-verhoging van 2,5%.
 • Een dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een baan voor 20 – 28 uur per week.
 • Jaarlijks kun je genieten van 29 vakantiedagen o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Je bouwt vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) op.
 • Een goede pensioenregeling bij PFZW.
 • De mogelijkheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. trainingen of opleidingen.
 • Ook kun je gebruikmaken van het meerkeuzesysteem FiscFree. Hier kun je diverse producten of diensten met belastingvoordeel aanschaffen.

Wie zijn wij?
Vivantes is er voor (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze woon-zorglocaties bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven, ook dat doen we samen.

Bij Vivantes werken zo'n 750 zorgprofessionals samen met meer dan 600 vrijwilligers. Samen dragen zij dagelijks zorg voor meer dan 1.000 cliënten.

Hoe ziet ons introductieprogramma eruit?
Vivantes investeert in haar medewerkers, daarom hebben wij een uitgebreid introductieprogramma samengesteld waarmee wij nieuwe medewerkers meenemen in de missie en visie van Vivantes.

Na het tweedaagse introductieprogramma in het bestuurscentrum zul je op de derde dag op jouw werklocatie kennismaken met je buddy. Gedurende een week zal jij als nieuwe collega wegwijs worden gemaakt op de locatie, de diverse disciplines die er werkzaam zijn, diensten waarvoor je ingeroosterd wordt, is er aandacht voor praktische zaken, veiligheid en evaluatiemomenten.

Contact
Heb je vragen m.b.t. deze vacature dan kun je contact opnemen met Milou Kohlen (Recruiter) via m.kohlen@vivantes.nl of 0612072771.

Heb je interesse in deze vacature? Klik op de sollicitatiebutton of stuur een whatsappbericht. Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking of om een dag mee te komen lopen!

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Vivantes.