DeSeizoenen zoekt een

Medewerker Huishoudelijke Dienst ,12-15 uur, Bronlaak in Oploo

Dienstverband

12 - 15 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Medewerker Huishoudelijke Dienst - 12 tot 15 uur per week (werktijden na 15:00 uur) - Locatie Bronlaak in Oploo

Aangenaam , wij zijn DeSeizoenen, locatie Bronlaak te Oploo. In onze woon- en werkgemeenschap begeleiden we zo'n 200 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Voor onze zorglocatie Bronlaak in Oploo zijn we op zoek naar een medewerker huishoudelijke dienst.

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker maak je schoon in de werkgebieden. Je levert hiermee een bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wat vragen we van jou?

Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt voor schoonmaakwerk. Je vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan onze cliënten en medewerkers en hen te ontzorgen.

Je maakt deel uit van het team Facilitaire dienst Bronlaak.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor gemiddeld 12 tot 15 uur per week (werktijden na 15:00 uur), in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG15 (tussen €1.745,- en €2.381,-). Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega's in een prachtige werkomgeving.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Jacqueline Van Pol op telefoonnummer 0485 - 388900 (receptie Bronlaak) voor meer informatie.

Neem ook eens kijkje op de website van DeSeizoenen, daar vind je informatie van onze organisatie en een goed beeld van de locatie Bronlaak.