Parc Imstenrade zoekt een

Medewerker huishoudelijke services, Residentie Parc Imstenrade Heerlen

Dienstverband

10 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Miriam, Leny, Gerda, Demi, Monique, Romira, Mirjam, Diana en Vanissa zijn op zoek naar een collega

Medewerker huishoudelijke services,

Residentie Parc Imstenrade Heerlen
10 – 12uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Misschien ben je wel eens bij ons langs gefietst of gereden en dacht je: “Wow, dat ziet er mooi uit zeg! Wat is het precies? Hoe zou het er van binnen uitzien? Nou, bijna nog mooier dan dat je van buiten kan zien!

Op onze residentie Parc Imstenrade bieden wij ruimte voor een goed leven op een prachtig residentieel complex. Met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Hoe tof zou het niet zijn als dit jouw nieuwe werkplek zou zijn?!

Wat ga je precies doen?
Je verricht volgens planning basis schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis en draagt zo bij aan een schone woon- en leefomgeving van de cliënt. Naast de schoonmaakwerkzaamheden houd je een praatje met onze cliënten en doe je een boodschap bij ons (intern) winkeltje als dat gevraagd wordt door onze cliënten. Omdat je veelal twee uur achter elkaar op een appartement bij een van onze bewoners bent bouw je echt een band met ze op. Zij kijken iedere keer uit naar jouw komst!

Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor jouw eigen taken. Dit doe je door klantvriendelijk, geduldig en creatief te zijn. De 10-12uren worden verdeeld over 3 dagen waarbij je een keuze hebt voor een vaste vrije dag. Wanneer je liever wat meer uren zou willen werken dan kunnen we kijken of je die extra uren als ondersteuner in de Welzijn erbij zou kunnen doen.

Wat neem jij mee?
Wij hoeven jou niet te vertellen wat gastvrijheid inhoudt, dat zit namelijk in je bloed! Je hebt affiniteit met onze doelgroep; de senioren. Je hebt praktische ervaring omtrent het gebruik van schoonmaakmiddelen, -materialen en apparatuur en houdt van lekker bezig zijn. Het is jouw 2e natuur om te zorgen dat alles er netjes en uitnodigend uitziet.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Allereerst werk je samen met super collega’s met hart voor de ouderenzorg. Zij zorgen voor een ”warme” ontvangst en een goede inwerkperiode
  • De functie is ingeschaald in FWG 15 (min. €13,30 - max € 16,24 bruto per uur)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
  • Mogelijkheid deel te nemen aan een fietsplan, korting bij de sportschool en de zorgverzekering

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl