Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding

Dienstverband

12 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Ouderenzorg
Op deze prachtige, in het groen gelegen, zorglocatie zijn we op zoek naar een warme en betrokken medewerker voor in de huishouding.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden. Je zorgt voor een schone en fijne woonomgeving voor de bewoners en bezoekers.
Naast het onderhouden en reinigen van de schoonmaakapparatuur en materialen die je gebruikt, heb je een belangrijke signaleringsfunctie.
Dit betekent dat je huishoudelijke of technische gebreken opmerkt en meldt en ook de bewoners observeert. Wanneer je dan bijzonderheden of verandering in gedrag opmerkt, geef je dit door aan je zorgcollega's.

Wat wij vragen
Als persoon ben je een aanpakker en ben je geduldig. Ook heb je affiniteit met ouderen en ben je opmerkzaam en heb je ervaring in de huishouding.
Je hebt kennis van de toepassing van schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakapparatuur en daarnaast ben je sociaal en ga je respectvol met je medemens om.

Wat wij je bieden De arbeidsduur bedraagt 12 per week en je dagen worden samen met jou bepaald en overlegd.
De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn gelegen tussen 7.00 en 13.00 uur.
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden, met de intentie om deze te verlengen. De functie is ingecshaald in FWG15 van het FWG 3.0-systeem en betreft minimaal € 13,78 bruto per uur.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg en je krijgt een eindejaarsuitkering - naast vakantiegeld van 8% - van 8,33%. Per 10-2024 krijgen we ook een CAO verhoging van 2,5%.

Interesse?
Leuk! Solliciteer dan direct via de 'solliciteer direct' knop.
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met de teamleiders Nancy Hendriks op T 06 - 430 27 145.