Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding - dienstverlening

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Budel

Werkvelden

Ouderenzorg
Wil jij aan de slag binnen een gezellig en collegiaal team in Zorgcentrum Mariënburght? Check dan deze vacature voor de functie van medewerker huishouding in combinatie met dienstverlenende taken zoals het linnen transport.

Wat je functie inhoudt
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden. Je meldt het, wanneer je huishoudelijke en/of technische gebreken opmerkt op de werkplekken en je reinigt schoonmaakapparatuur en materialen. Het observeren van cliënten en het melden van bijzonderheden tot je aandachtsgebied. Ook ben je verantwoordelijk van het linnen transport.

Wat wij vragen
  • Je hebt kennis van de toepassing van de voorgeschreven schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakapparatuur.
  • Ook ben je sociaal, kun je je goed verwoorden en heb je respect voor onze cliënten, de doelgroep ouderen.
  • Omdat het werk fysiek belastend is, ben je lichamelijk in goede conditie.

Wat wij je bieden
De werkdagen zijn gelegen tussen maandag en vrijdag, tussen 7:00 en 15:00 uur. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden, met intentie om dit bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een vast contract. Interne sollicitanten met een contract voor onbepaalde tijd behouden dit contract. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 15 (je start met min. € 13,78 bruto per uur en kan doorgroeien naar € 16,72 bruto per uur). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Sandra Janssen, teamleider huishouding: T. 06 48 36 26 06. Zij vertelt je graag meer over deze mooie functie.