Parc Imstenrade zoekt een

Medewerker Huishouding en Welzijn, Residentie Parc Imstenrade

Dienstverband

8 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Op onze residenties staat het comfortabel en zelfstandig leven van onze bewoners centraal. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend maar ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we alle wensen van onze klant te vervullen. Voor onze mooie locatie gelegen op het groene terrein van Parc Imstenrade in Heerlen, zijn wij op zoek naar een medewerker huishouding en welzijn.

Wat ga je precies doen?

Je verricht volgens planning basis schoonmaakwerkzaamheden bij de cliënten thuis en draagt zo bij aan een schone woon- en leefomgeving van de cliënt. Naast de schoonmaakwerkzaamheden houd je een praatje met onze cliënten en doe je een boodschap bij ons (intern) winkeltje als dat gevraagd wordt door onze cliënten. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor jouw eigen taken. Dit doe je door klantvriendelijk, geduldig en creatief te zijn. De 8 uur worden verdeeld over 3 dagen waarbij je een keuze hebt voor een vaste vrije dag.

Wat neem jij mee?

Wij hoeven jou niet te vertellen wat gastvrijheid inhoudt, dat zit namelijk in je bloed! Je hebt affiniteit met onze doelgroep; de senioren. Je hebt praktische ervaring omtrent het gebruik van schoonmaakmiddelen, -materialen en apparatuur en houdt van lekker bezig zijn. Het is jouw 2e natuur om te zorgen dat alles er netjes en uitnodigend uitziet.

 Wat mag je van ons verwachten?

  • Een contract voor 8 uur per week, zodra uren vrij komen, is uitbreiding bespreekbaar
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Een vast team van enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving waar jouw input wordt gewaardeerd
  • We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT FWG 15 (min. € 1.592,10 – max. € 2.131,18 bruto per maand)
  • Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen graag jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-10475176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.