Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding (parttime) te Budel

Dienstverband

12 tot 15 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Budel

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar een

MEDEWERKER HUISHOUDING - locatie Mariënburght te Budel

12 tot 15 uur gemiddeld per week

Wat je functie inhoudt
Als medewerker huishouding ben je verantwoordelijk voor het verrichten van schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden. Je meldt huishoudelijke en technische gebreken op werkplekken en je reinigt schoonmaakapparatuur en materialen. Tevens behoort het observeren van cliënten en het melden van bijzonderheden tot je aandachtsgebied.

Wat wij vragen
Je hebt kennis van de toepassing van voorgeschreven schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakapparatuur. Tevens worden er eisen gesteld aan uitdrukkingsvaardigheid, sociale vaardigheden en een respectvolle omgang van cliënten.

Wat wij je bieden
De arbeidsduur bedraagt 12 tot 15 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Tevens ben je bereid ook op zaterdag te werken. De werktijden liggen tussen 7.00 - 13.00 uur (3 dagen van 4 uur). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. Interne sollicitanten met een contract voor onbepaalde tijd behouden hun contract voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 10 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Sandra Janssen, teamleider huishouding: T. 088 987 81 00.